Vica Blochina a primit fatala de la Victor Pițurcă. Fostul selecționer n-a ținut cont de pandemie

Cristian Cojocaru 22.11.2020, 12:19
Vica Blochina a primit fatala de la Victor Pițurcă. Fostul selecționer n-a ținut cont de pandemie

Vica Blochina a primit fatala de la Victor Pițurcă. Astfel că, fostul selecționer, Victor Pițurcă, a lăsat-o pe fosta amantă, Vica Blochină, fără o importantă sursă de venit și anume, pensia alimentară pentru fiul lor.

Vica Blochina a primit fatala de la Victor Pițurcă

Anterior, Vica Blochina, fosta amantă a fostului selecționer, Victor Pițurcă, a fost răsfățată de către acest cât timp au fost împreună. Se pare că de data aceasta, Vica Blochina a primit fatala de la Victor Pițurcă.  Aceasta, s-a obișnuit cu traiul bun și luxul. Vica Blochina nu a avut parte de lipsuri cât timp a fost cu acesta. Cu atât mai mult, după ce i-a dăruit lui Victor un băiat, nu a mai fost nevoie să facă nimic. Astfel, ca mama copilului său să nu ducă lipsă de nimic, și de dragul copilului, Victor i-a cumpărat Vicăi o mașină de teren dar și un apartament.

Povestea a luat o curbă la 180 de grade, astfel că, balerina l-a acționat pe Victor Pițurcă în instanță, deși au fost împreună timp de 16 ani. Astfel că aceasta l-a dat în judecată pentru recunoașterea copilului și pensie alimentară. Decizia l-a supărat foarte tare pe Victor, și deși a recunoscut copilul care a fost primit foarte bine în familie, selecționerul refuză să mai schimbe vorbe cu balerina. Toată comunicarea acestora se efectuează doar prin avocați sau intermediari.

Astfel, Victor îi plătea o penise alimentară de 9.000 euro lunar, dar cum viața de antrenor este imprevizibilă, Victor a rămas fără serviciu. Tatăl băiatului acordă doar suma stabilită de instanță, în condițiile în care copilul petrece tot mai mult timp cu tatăl său, iar daca are nevoie de ceva, poate cere direct.

Vica Blochina l-a dat în judecată pentru recunoașterea copilului și pensie alimentară
Vica Blochina l-a dat în judecată pentru recunoașterea copilului și pensie alimentară

Pensia alimentară a scăzut considerabil

Deși Vica se lăuda anterior cu imensa pensie alimentară de 9.000 euro, acum în contul pensiei intră doar 1.500 euro, sumă stabilită de magistrați. Pretențiile și viața de lux cu care balerina a fost obișnuită, nu se încadrează deloc în această sumă ”modică”. Astfel că Vica Blochina a fost nevoită să muncească  o vreme dar criza și-a făcut apariția și la televiziuni. Solicitările dansatoarei au întârziat să apară. Nici  bărbați generoși ca Victor nu se găsesc pe orice drum, astfel că un finanțator în viața acesteia, întârzie să-și facă apariția.

Deși a mai făcut câteva reclame și chiar a încercat să pună pe picioare o afacere cu un amic, norocul nu i-a surâs. Ajunsă într-o situație grea, aceasta a început să pretindă bani de la cunoștințe. A apelat chiar și la persoane care au ajutat-o să câștige în instanță împotriva lui Pițurcă. Pozând în victimă în fața presei, succesul acesteia nu a fost tocmai pe măsura așteptărilor. Astfel, până și jurnaliștii o evită acum, pentru că întrebarea Vicăi era ”Ce buget aveți?”, de aici și rarele apariții în presă, potrivit playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe