Viața șocantă a lui Charlie Chaplin. Ce au pățit toate femeile pe care le-a iubit

Rădulescu Valentin 16.08.2020, 10:12
Viața șocantă a lui Charlie Chaplin. Ce au pățit toate femeile pe care le-a iubit

Charlie Chaplin, unul dintre cei mai mari actori de comedie, a avut o viață mai puțin plină de zâmbete. Actorul s-a iubit cu multe femei la viața sa, iar pe lângă asta, a avut și mulți copii. Totodată, Charlie a început să fie acuzat de violență de către partenerele lui. Ce au pățit femeile care l-au iubit pe celebrul actor?

Charlie Chaplin s-a iubit cu sute de femei

Charlie Chaplin a fost unul dintre cei mai mari actori englezi ai secolului XX. Acesta a schimbat Hollywood-ul cu legendarul său personaj, dar cu toate acestea, reputația lui a fost distrusă de acuzațiile grave ale partenerelor sale de viață. Potrivit biografiei lui Peter Ackroyd din 2014, Charlie Chaplin: A Breief Life, actorul a devenit ”cel mai faimos om din lume”, până la vârsta de 26 de ani. Așadar, acest lucru i-a permis lui Charlie să se culce cu peste 2.000 de femei pe tot parcursul vieții sale.

Cu pantofii mari, bastonul de bambus, pălăria bowler, mustața elegantă și pantalonii largi, Charlie Chaplin a creat un personaj de neuitat, fiind o figură importantă în istoria industriei cinematografice. Dar din păcate, viața lui personală a fost plină de violență, gelozie și nepăsare. Charlie a fost căsătorit de patru ori, cu actrițe mult mai tinere față de el, iar unele aflate chiar în perioada adolescenței. Din mariajele sale, Chaplin a avut 11 copii.

Viața șocantă a lui Charlie Chaplin. Ce au pățit toate femeile pe care le-a iubit
Viața șocantă a lui Charlie Chaplin. Ce au pățit toate femeile pe care le-a iubit

Ce s-a întâmplat cu femeile din viața lui Charlie Chaplin?

Prima soție a lui Charlie, Mildred Harris, avea doar 16 ani pe vremea când acesta a dus-o în fața altarului. Cei doi și-au unit destinele deoarece starul a crezut că era însărcinată, lucru ce s-a dovedit a fi fals. Deoarece actorul a crezut că a fost mințit, acesta a început să o trateze tot mai rău, plecând de acasă cu zilele. Chiar și așa, în 1919, soția acestuia a născut un fiu, pe nume Norman, care din păcate a murit trei zile mai târziu din cauza maltratărilor la care Mildred Garris era supusă. Într-un final, cuplul a divorțat un an mai târziu.

Lita Gray a devenit a doua soție a lui Charlie în anul 1924. Actrița avea tot vârsta de 16 ani atunci când a decis să își unească destinul cu celebrul actor de comedie, care pe atunci se afla la vârsta de 35 de ani. Cei doi au avut parte de o sarcină neplanificată, din care au rezultat doi băieți, Charles și Sydney. Separarea dintre ei s-a produs trei ani mai târziu, după ce Lita l-a numit pe Chaplin un „bărbat crud”.

În anul 1936, Charlie s-a însurat cu Paulette Goddard, care se afla la vârsta de 28 de ani și a cunoscut-o pe platourile de filmare. La vremea aceea, starul avea 47 de ani, iar împreună nu au avut copii. Din cauza geloziei pe care Chaplin o dezvoltase, cei doi s-au despărțit, deoarece lucrurile stăteau din ce în ce mai rău.

Ultima soție a marelui actor a fost Oona O’Neill. Chaplin s-a căsătorit cu ea la puțin timp după ce actrița a împlinit vârsta de 18 ani. Pe atunci Chaplin avea vârsta de 54 de ani, iar împreună au avut 8 copii. Din cauza manifestărilor sale politice, Charlie Chaplin a murit în 1977, în urma unui exil voluntar din Elveția. De asemenea, multe surse au spus că starul obișnuia să își umilească partenerele de viață și copiii.

„A fost probabil cel mai sadic om pe care l-am întâlnit vreodată”, spunea Marlon Brando despre Chaplin.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări