Vezi Live Video Online cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring) – Etapa a 3-a

Daria Petrescu 19.07.2020, 12:05
Vezi Live Video Online cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring) – Etapa a 3-a

După ce britanicul Lewis Hamilton, pilotul Mercedes, a câștigat Marele Premiu al Stiriei, Austria, urmează o nouă cursă de senzație, în perioada 17-18 iulie. Este vorba despre cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring), care va fi difuzată în acest weekend.  Săptămâna trecută Campionul mondial en titre a avut prima victorie  din sezonul 2020. Vezi Live Video Online cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring)i – Etapa a 3-a.

Online cursa MP de Formula 1 al Ungariei se desfășoară în acest weekend

Marele Premiu al Ungariei, de pe Hungaroring are loc în această duminică. Evenimentul va fi difuzat pe Digi Sport și Look Sport. Formula 1 2020 se desfășoară în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus. Iată cum se desfășoară Online cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring) – Etapa a 3-a.

cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring)
cursa MP de Formula 1 al Ungariei (Hungaroring)

Start cu probleme la Marele Premiu al Stiriei

O situație neplăcută a avut loc în urmă cu o săptămână în timpul cursei pentru Marele Premiu al Stiriei, oraș din Austria. Charles Leclerc și Sebastian Vettel, cei doi piloți de la Ferrari s-au ciocnit. Aceștia au mai trecut printr-un asemenea moment în Marele Premiu al Braziliei, anul trecut.

Vettel, care a pornit de pe locul 10, a fost lovit din spate de colegul de echipă, Charles Leclerc, la scurt timp după începerea cursei. În timpul unor manevre, germanul nu a mai putut stăpâni bolidul în care se afla și a intrat la boxe. Ghinionul a făcut ca și Leclerc să ajungă în același loc. Întâmplarea a luat o întorsătură neașteptată, iar Vettel a avut o ieșire nervoasă. Acesta a făcut făcut primele declarații despre incident. La scurt timp, în turul 5, a abandonat și Leclerc.

„Mă luptam cu alte două mașini în virajul 3, Leclerc a inrtat pe trasa interioară, iar eu am încercat să închid spațiul, evident. Nu mă așteptam să apară el și să simt ceva acolo, nu era loc, așa că a urmat o coliziune. E mare păcat.

Nu am putut să fac nimic. Și e păcat că nu am reușit să profităm de bonusul pe care îl aveam, de a rula pe aceeași trasă, cu noile update-uri. Am simțit mașina bine vineri, iar apoi sâ,bătă, în calificări, noi am luat o direcție greșită. Aș fi vrut să încerc în cursă update-urile”, a explicat Vettel nervos.

Pilotul monegasc a fost penalizat trei locuri pe grila de start, după ce l-a deranjat pe rusul pilotul Daniil Kviat în timpul calificărilor. El a fost obligat să plece în cursă de la jumătatea plutonului. S-a aflat în spatele lui Vettel.

Urmăriți Impact.ro și pe