Vezi Live Video Online cursa MP de Formula 1 al Austriei – Etapa a 2-a

Daria Petrescu 12.07.2020, 13:55
Vezi Live Video Online cursa MP de Formula 1 al Austriei – Etapa a 2-a

Formula 1  a dat startul unui sezon extrem de concentrat, cu evenimentul ce a început în acest weekend în Austria. Evenimentul are loc la 7 luni de la ultima cursă.  Mai mulți piloți și echipele lor concurează pentru a primi titlurile de campioni mondiali. Iată cursa MP de Formula 1 al Austriei – Etapa a 2-a, care se va desfășura, duminică, 12 iulie.

Online cursa MP de Formula 1 al Austriei – Etapa a 2-a, duminică, 12 iulie

Sezonul ar fi trebuit să înceapă pe 15 martie cu Marele Premiu al Austriei, însă cursa a fost anulată, din cauza pandemiei de COVID-19. Au fost anulate și cursele din Monaco,  Franța și Olanda, dar și celelalte curse viitoare din Bahrain, Vietnam, China, Spania, Azerbaidjan și Canada. Mai jos aveți cursa MP de Formula 1 al Austriei – Etapa a 2-a, duminică 12 iulie.

Pilotul Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Austriei, pe 5 iulie

Pilotul Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Austriei, prima cursă de Formula 1 a sezonului, de pe 5 iulie. Lewis Hamilton, care este campionul mondial en-titre, a terminat pe locul 2. El a primit o penalizare de 5 secunde pentru incidentul cu Alexander Albon. Acest lucru l-a costat clasarea pe locul patru. Pe podium au urcat de Charles Leclerc (Ferrari) și Lando Norris (McLaren).

În aceeași zi, Alexander Albon l-a atacat pe Lewis Hamilto în turil 61. Red Bull Racing a pierdut poziția pe podium.

Din cauza pandemiei de coronavirus, un traseu va găzdiu două Mari Premii în weekenduri consecutive. Acest lucru se întâmplă pentru prima oară din 1950. Grand Prix-ului Styriei este denumirea celei de a doua etape

 12 iulie Austria (Spielberg)
12 iulie Austria (Spielberg)

Valtteri Bottas a câștigat weekend-ul trecut cu plecare din pole-position. El a obținut a doua victorie din carieră pe traseul de lângă Spielberg.

Programul curselor de Formula 1

Pe 12 iulie Austria (Spielberg), pe 19 iulie Ungaria , la Budapesta, urmată de 2 august în Marea Britanie (Silverstone).

Pe 9 august Marea Britanie (Silverstone), 16 august Spania (Barcelona), iar pe 30 august în Belgia.  6 septembrie în Itlaia Italia la Monza.

Fernando Alonso va reveni în Formula în sezonul 2021, alături de Renault

„Renault este familia mea, unde am cele mai frumoase amintiri din Formula 1, după cele două titluri mondiale câștigate. Este o mare mândrie și o mare emoție să mă întorc la echipa care mi-a dat șansa să-mi încep cariera și care, acum, îmi oferă oportunitatea de a reveni la cel mai înalt nivel.

Principiile și ambițiile mele sunt în concordanță cu proiectul echipei. Progresul lor din această iarnă oferă credibilitate față de obiectivele stabilite pentru sezonul 2022.

Voi împărtăși întreaga mea experiență de pe circuit cu toată lumea, de la ingineri, până la mecanici și colegi. Echipa vrea și are puterea de a reveni pe podium, așa cum îmi doresc și eu”, a spus Alonso, după revenirea la Renault.