Vestea primită de actrița Jane Fonda după ce a fost diagnosticată cu cancer. Care este starea de sănătate a vedetei

Beatrice Dumitru 16.12.2022, 20:45
Vestea primită de actrița Jane Fonda după ce a fost diagnosticată cu cancer. Care este starea de sănătate a vedetei

Actrița Jane Fonda anunța în luna septembrie că a fost dignosticată cu cancer, după ce mai trăise o astfel de experiență în anul 2010. După săptămâni de chimioterapie, vedeta americană, care în curând va împlini 85 de ani, a dezvăluit ce veste a primit de la medicii săi.

Care este starea de sănătate a lui Jane Fonda

Jane Fonda, vedeta din serialul Netflix „Grace and Frankie”, a dezvăluit prima dată că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin la începutul lunii septembrie, un cancer care se dezvoltă în sistemul limfatic, într-o postare pe rețelele de socializare din luna septembrie.

Actrița de la Hollywood, câștigătoare a două premii Oscar, le-a împărtășit fanilor săi noutățile despre starea sa de sănătate într-o postare pe blog intitulată „Cel mai bun cadou de ziua de naștere!!!” Ea a anunțat că boala a intrat în remisie, notează BBC.

Vestea primită de actrița Jane Fonda după ce a fost diagnosticată cu cancer. Care este starea de sănătate a vedetei
Jane Fonda a anunțat în luna septembrie că are cancer.

Săptămâna trecută, oncologul meu mi-a spus că boala mea a intrat în remisie și că pot întrerupe chimioterapie. Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă. Le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi mi-au trimis gânduri bune. Sunt convinsă că ele au jucat un anumit rol în această veste bună”, a scris ea pe blog.

Ce a dezvăluit Jane Fonda despre ședințele de chimioterapie

Jane Fonda, care săptămâna viitoare va împlini 85 de ani, a povestit că primele patru ședințe de chimioterapie au fost „destul de ușoare”, dar cel mai recent tratament aplicat a fost „dur” și a durat două săptămâni, perioadă în care „nu am putut să fac aproape nimic”.

Potrivit Societății Americane de Cancer, limfomul non-Hodgkin este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer din Statele Unite, reprezentând aproximativ 4% din cazuri de cancer. Jane Fonda mai fost diagnosticată și în 2010 cu cancer la sân, dar s-a vindecat după ce i-a fost îndepărtată tumora.

Pe lângă cele două Oscaruri, Jane Fonda a mai câștigat două premii Bafta şi şapte Globuri de Aur, iar printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Klute” (1971), „Coming Home” (1978) şi „Monster In Law” (2005), iar în perioada recentă a jucat alături de Lily Tomlin în serialul „Grace and Frankie”, produs şi difuzat de Netflix.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...