O celebră actriță de la Hollywood trece prin momente cumplite. Ce diagnostic a primit din partea medicilor

Ioana Bucur 03.09.2022, 17:31
O celebră actriță de la Hollywood trece prin momente cumplite. Ce diagnostic a primit din partea medicilor

A crescut în umbra celebrului său tată, însă a reușit să își construiască singură o carieră uriașă. Câștigătoare a premiului Oscar, o rebelă în rândul starurilor, talentată și una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografiei, acum are de dus o luptă dificilă. O actriță de la Hollywood trece prin momente cumplite. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Este dureros”.

O actriță de la Hollywood a dezvăluit un diagnostic cumplit

Este fiica unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood, protagonista unei serii celebre de casete video ce încurajau femeile să facă sport și acasă, câștigătoare a premiului Oscar, militantă împotriva schimbărilor climatice, o luptătoare pentru egalitatea între sexe, cu o carieră de admirat și o viață de poveste.

Recent, actrița și-a deschis sufletul în mediul online, dezvăluind pe o platformă de social media, unde are o comunitate de peste 1,9 milioane de fani, că a primit un diagnostic dur din partea medicilor.

În vârstă de 84 de ani, Jane Fonda are cancer – limfom non-Hodgkin – și va face chimioterapie timp de șase luni. Pentru că este o formă ce se poate trata a acestei boli, actrița a declarat că se simte foarte norocoasă.

O celebră actriță de la Hollywood trece prin momente cumplite. Ce diagnostic a primit din partea medicilor
Jane Fonda

„Sunt privilegiată în acest sens”

Fonda a folosit anunțul pentru a scoate la lumină realitatea sistemului de sănătate american. Pentru că are asigurare medicală și posibilități financiare importante, are acces la cei mai buni specialiști din domeniu și la cele mai bune tratamente, privilegii de care nu se bucură foarte mulți conaționali: „Îmi dau seama, şi este dureros, că sunt privilegiată în acest sens”, a scris actrița.

„Aproape fiecare familie din America a trebuit să se confrunte cu cancerul la un moment dat sau altul şi mult prea mulţi nu au acces la asistenţa medicală de calitate pe care o primesc eu şi acest lucru nu este corect. (…)

Sunt atentă la lecţiile pe care mi le oferă. Un lucru pe care mi l-a arătat deja este importanţa comunităţii. De a creşte şi de a aprofunda propria comunitate, astfel încât să nu fim singuri. Iar cancerul, împreună cu vârsta mea – aproape 85 de ani – ne învaţă cu siguranţă importanţa adaptării la noile realităţi”, a mai scris Jane Fonda.

Actrița a subliniat că lupta cu boala nu o va face să renunțe la implicarea în campaniile împotriva schimbărilor climatice, amintind americanilor cât de importante sunt alegerile programate în luna noiembrie a acestui an.

„Trăim cea mai importantă perioadă din istoria omenirii, deoarece ceea ce facem sau nu facem acum va determina ce fel de viitor va exista şi nu voi permite cancerului să mă împiedice să fac tot ce pot.

Se apropie alegerile de la jumătatea mandatului şi sunt mai mult decât importante, aşa că puteţi conta pe mine să fiu alături de voi în timp ce creştem armata noastră de campioni ai climei”, a încheiat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...