Vestea care l-a „dărâmat” pe Gigi Becali chiar de Revelion. Are de dat bani în plus!

Nicu Stan 01.01.2022, 18:10
Vestea care l-a „dărâmat” pe Gigi Becali chiar de Revelion. Are de dat bani în plus!

S-a aflat care este vestea ce l-a „dărâmat” pe Gigi Becali chiar de Revelion. Latifundiarul are de dat bani în plus în acest an. Constantin Budescu a intrat de câteva săptămâni în gura lui Gigi Becali, astfel că finanțatorul FCSB l-a  criticat de mai multe ori în public pentru faptul că nu-și mai dă interesul pe teren. Nu este mulțumit de jocul mijlocașului și crede că acesta este mult prea bine plătit, comparat cu ceea ce arată pe teren.

Vestea care îl va înfuria pe Gigi Becali. Constantin Budescu nu vrea să rezilieze contractul cu FCSB

Gigi Becali nu mai este mulțumit deloc de mijlocașul FCSB Constantin Budescu, astfel că îl crtică de câte ori are ocazia, scrie playsport.ro. De asemenea, latifundiarul din Pipera, finanțator FCS, crede că jucătorul are prea mulți bani, comparat cu ceea ce face pe teren.

În plus, după egalul FCSB-ului din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, terminat cu scorul de 0-0, Gigi Becali anunța că i-a propus mijlocașului Constantin Budescu, în vârstă de 32 de ani, să semneze rezilierea contractului în schimbul unei oarecare sume de bani.

Constantin Budescu va avea salariul mai mare de astazi, potrivit contractului cu FCSB
Constantin Budescu va avea salariul mai mare de astazi, potrivit contractului cu FCSB

Constantin Budescu nu vrea să audă de rezilierea propusă de Gigi Becali

Astfel, a apărut vestea care l-a „dărâmat” pe Gigi Becali chiar de Revelion. Constantin Budescu nu are de gând să facă acest lucru, să rezilieze contractul cu FCSB. Vrea să stea la FCSB până la finalul acestui sezon, atunci când îi expira contractul.

În contractul lui Constantin Budescu există o clauză de prelungire pe încă un sezon. Însă nimeni nu crede că Gigi Becali va mai activa clauza în contextul actual. Mijlocașul își argumentează această decizie prin faptul că a ajuns și el la o vârstă destul de înaintată și nu este convins că va mai prinde un contract la fel de bun ca cel pe care îl are cu FCSB.

Gigi Becali trebuie să bage mâna în buzunar

Astfel, Constantin Budescu vrea să profite cât mai mult de pe urma acestui contract. Fotbalistul nu ia în seamă ieșirile publice ale lui Gigi Becali în care acesta îl critică dur. Și nici de faptul că există posibilitatea de a nu mai fi folosit de antrenorul Toni Petrea.

Și asta nu este totul. Gigi Becali va mai primi o veste care îl va deranja. Are de dat bani în plus. Asta pentru că mijlocașul Constantin Budescu are în contract o clauză conform căreia salariul său va crește începând cu 1 ianuarie 2022 de la 20.000 de euro, cât câștigă acum, la 25.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe