Gigi Becali aruncă bomba chiar de Revelion. A spus clar când se termină pandemia. Ce i-a transmis lui Rafila

Iancu Andreea, Dan Grecu 31.12.2021, 20:42
Gigi Becali aruncă bomba chiar de Revelion. A spus clar când se termină pandemia. Ce i-a transmis lui Rafila

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre momentul când se termină pandemia, într-o declarație de Revelion. Latifundiarul din Pipera a oferit o replică importantă pentru Alexandru Rafila, ministrul Sănătății. Gigi Becali a spus clar când se termină pandemia de coronavirus, cea care a afectat serios întreaga lume.

Patronul Gigi Becali, despre momentul când se termină pandemia

În ciuda sărbătorilor, când populația se bucură de petrecerile de final de an, autoritățile îndeamnă la cumpătare și grijă sporită. Finalul de an ar putea aduce un nou val de infectări, în contextul în care noua tulpină, Omicron, este mai contagioasă decât cele precedente. Specialiștii din domeniul Sănătății, în frunte cu ministrul Rafila, consideră că ne putem aștepta la un nou val cinci. Între timp, Gigi Becali îi contrazice și spune când se va termina pandemia.

Într-un interviu recent, oferit cu ocazia finalului de an, patronul FCSB consideră că ministrul Rafila nu are dreptate când estimează un număr de 25.000 de cazuri pe zi în viitorul apropiat. Gigi Becali susține că Paștele celebrat anul viitor va reprezenta finalul acestei pandemii.

Stați să vedem. Eu am zis că NU. Ei zic că DA. Eu zic cum zic sfinții părinți în Vinerea Paștelui – va răstigni Hristos o dată cu Paștele și virusul ăsta! După Paște, hai, la revedere COVID! și s-a terminat. Așa să fie! A fost o vedenie a unei maici sfinte în Grecia, a explicat Gigi Becali, pentru antena3.ro.

Gigi Becali, despre când se termină pandemia
Gigi Becali se roagă pentru finalul pandemiei de coronavirus

Ce dorință are patronul FCSB pentru anul 2022

În timp ce toată omenirea speră ca 2022 să fie un an în care vor scăpa de pandemie, Gigi Becali se roagă creștinește la Dumnezeu pentru ca poporul român să primească ajutor din partea Divinității. Latifundiarul din Pipera este de părere că rugăciunile vor fi cele care îl vor ajuta, atât pe el cât și pe români. Gigi Becali a recunoscut că se roagă de un an și jumătate.

Vedeți, rugăciunile sunt de 3 feluri: una de cerere, când ceri lui Dumnezeu, a doua de mulțumire și a treia de slavă lui Dumnezeu, pentru toate câte a făcut nou pentru creație. Eu de cerere nu pot să cer decât un singur lucru, adică ce cer de un an jumate, în fiecare zi. Cer – Doamne, arată lumii întregi, pe cuvânt asta cer, arată lumii întregi puterea ta a ortodoxiei, ca să vadă ei toate popoarele bogate cum noi românii nu o să avem probleme cu Covidul, deși suntem săraci și nu avem medicamente.

De un an și jumătate mă rog și a început Dumnezeu să arate cred. Că uite că peste tot văd – 200 de mii în Franța, Anglia, la noi 1.500… Și o să arate mai mult… Asta e rugămintea mea, în rest, slavă și mulțumire, pentru tot ceea ce mi-a dat. Nu mai am ce să cer eu. Mie știi ce mi-a dat? Mie mi-a arătat drumul. Drumul spre mântuire, spre Rai. Sunt mulțumit și nu vreau mai mult, a spus patronul FCSB, pentru sursa citată.

În privința planurilor pentru viitor, se pare că Gigi Becali a învățat lecția smereniei și recunoaște că se mulțumește cu ceea ce a primit deja de la Dumnezeu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...