Vestea care ar putea răsturna tot! Andreea Bălan, însărcinată a treia oară? Cine a dat-o de gol

Redacția IMPACT 14.03.2020, 15:30
Vestea care ar putea răsturna tot! Andreea Bălan, însărcinată a treia oară? Cine a dat-o de gol

Au trecut aproape două săptămâni de când a izbucnit scandalul legat de divorț între Andreea Bălan și George Burcea. Cu toare că artista a declarat că ar fi dispusă să-l ierte pe tatăl fetițelor sale, dacă s-ar schimba, la polul opus Burcea nu mai vrea să audă de Andreea. Însă, ce s-ar întâmpla dacă Andreea ar avea în pântec un copil cu acesta?

Andreea Bălan, însărcinată a treia oară? Fiica sa a dat-o de gol

După ce George Burcea a plecat de acasă, cele două fetițe ale cuplului, respectiv Clara și Ella, au rămas în grija Andreei Bălan. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram mai multe videoclipuri în care se joacă cu fetița sa mai mare, Ella. Într-un din filmulețe, artista le-a dezvăluit fanilor faptul că Ella crede că ea mai are un bebe în vurtică, potrivit Cancan.ro.

andreea balan, insarcinata, mama pentru a treia oara
Andreea Bălan, însărcinată a treia oară? Fiica sa a dat-o de gol

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze. „Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei, extrem de încântată de idee.

Însă, bineînțeles a fost vorba doar despre o glumă, deoarece Andreea Bălan nu mai poate avea copii din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat la nașterea ultimului copil.

Deși, este profund afectată de despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a declarat că încearcă să fie tare pentru fetițe și că vrea să facă în așa fel încât cele mici să nu simtă lipsa tatălui. Dar este conștientă că cele mici au deja o altă traiectorie în viață din cauza faptului că cele mici nu vor mai crește cu noțiunea de familie și nu îi vor mai avea pe mami și pe tati în aceeași casă.