Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea: „Ajută echipa financiar”

Gabriel Peneș 15.06.2021, 09:25
Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea: „Ajută echipa financiar”

Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea. Invitat la emisiunea PlayMaker de pe playsport.ro, fostul mare atacant al „câinilor”, Ionel Dănciulescu a făcut dezvăluiri despre situația echipei, dar și despre implicarea celor doi foști șefi ai clubului. Dănciulescu e de părere că soluția problemelor de la Dinamo trebuie să înceapă cu „dispariția părții spaniole” din acționariat.

Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea

Situația „câinilor” a devenit tot mai dificilă de la un sezon la altul. Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea, foștii președinți din Ștefan cel Mare. Cel puțin, pe asta mizează Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al alb-roșiilor, după cum a mărturisit acesta în cadrul emisiunii PlayMaker. Cel poreclit „Corbul” mai este de părere că actualul tehnician, Dusan Uhrin, nu va pleca de la echipă, dar că lotul trebuie reconstruit pornind de la un nucleu de jucători deja existent.

Trebuie să te bazezi pe nucleul acesta de jucători care este la Dinamo. Trebuie să demarezi discuții din punct de vedere financiar cu jucătorii care sunt acum la echipă. Și să mizezi jucătorii tineri. Nu cred că pleacă Uhrin. Nu va fi ușor nici pentru el. Dinamo a mai trecut prin momente complicate, dar acum cred că e mai greu decât sezonul trecut”, a spus Dănciulescu, la emisiunea PlayMaker de la playsport.ro.

Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea:
Veste uriaşă pentru fanii Dinamo. Clubul, salvat de Cristi Borcea și Nicolae Badea: „Ajută echipa financiar”, a anunțat Ionel Dănciulescu, fosta mare jucător dinamovist

„Ajută echipa financiar”

Actualul director al Academiei de copii și juniori de la CS Dinamo e de părere că noul sezon va fi chiar mult mai complicat decât cel care abia s-a încheiat. Clubul dinamovist are în continuare datorii uriașe în toate „punctele cardinale”: fisc, foști jucători, foști angajați. Iar lucrurile sunt greu de rezolvat doar prin implicarea financiară a fanilor din cadrul programului DDB. În toată această situație aproape disperată, Dănciulescu întrezărește o soluție prin ajutorul pe care Nicolae Badea și Cristi Borcea, cei doi foști președinți și acționari ai clubului, l-r putea și chiar își doresc să-l dea.

Cu părere de rău, la cum văd eu lucrurile și la ce citesc, cred că va fi mult mai complicat decât sezonul trecut. Sunt foarte multe datorii, chiar și către jucătorii actuali. Sper ca DDB să aibă un as în mânecă. Am mai vorbit cu Cristi Borcea prin mesaje. Și el și domnul Badea suferă, iubesc mult această echipă. Din ce știu, cei doi chiar și acum mai ajută financiar echipa. Dacă ar dispărea partea asta spaniolă și s-ar face și un stadion nou, lucrurile ar arăta mult mai bine pentru Dinamo din toate punctele de vedere. Cât timp vor fi ei acolo, mi-e greu să cred că va mai veni cineva să bage bani acolo”, a mai spus Ionel Dănciulescu la emisiunea PlayMaker.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....