Veste șoc! Gică Hagi s-a retras de la Viitorul. Anunțul neașteptat al Regelui

Madlen Moraru 02.08.2020, 20:36
Veste șoc! Gică Hagi s-a retras de la Viitorul. Anunțul neașteptat al Regelui

Veste șoc în rândul iubitorilor fotbalului, după ce Gheorghe Hagi a anunțat că s-a retras de la cârma echipei FC Viitorul. Până în prezent, “Regele” a ocupat un rol de manager al acestei formațiuni și a pregătit echipa pe o perioadă de șase ani.

Veste șoc, după ce Gică Hagi s-a retras de la Viitorul

Gică Hagi și-a anunțat retragerea în această duminică, pe 2 august 2020, de la Viitorul. Fostul star internațional de fotbal a pregătit din punct de vedere tehnic echipa în ultimii ani, dar nu și-a motivat decizia retragerii. Vestea a venit în mod neașteptat pentru fanii acestei echipe. Totodată, a menționat că va renunța la funcția de manager al FC Viitorul prin intermediul unui comunicat oficial de presă. A transmis că va lucra în continuare în cadrul conducerii clubului de fotbal.

Veste șoc! Gică Hagi s-a retras de la Viitorul. Anunțul neașteptat al Regelui
Gică Hagi a anunțat că nu va mai fi managerul pentru FC Viitorul, în această duminică

Anunțul neașteptat făcut de Rege

“Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României. Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1.”, a precizat Gică Hagi într-un comunicat ce a fost publicat pe site-ul oficial al FC Viitorul, potrivit prosport.ro.

Pe banca tehnică de la FC Viitorul, Gică Hagi a adunat în cei șase ani de activitate nu mai puțin de 94 de victorii, 64 de egaluri și 73 de înfrângeri.