Veste rea pentru Simona Halep. Ce ce va întâmpla cu jucătoarea de tenis dacă nu va concura la Wimbledon

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 15:26
Veste rea pentru Simona Halep. Ce ce va întâmpla cu jucătoarea de tenis dacă nu va concura la Wimbledon

Veste rea pentru Simona Halep. Ce ce va întâmpla cu jucătoarea de tenis dacă nu va concura la Wimbledon. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Ce pățește Simona Halep dacă nu va participa la Wimbledon. Sunt vești proaste pentru sportivă

Sunt vești proaste pentru Simona Halep. S-a aflat ce ce va întâmpla cu jucătoarea de tenis dacă nu va concura la Wimbledon. Dacă nu va lua participa la turneul Wimbledon, Simona Halep riscă să iasă din Top 10 WTA și, mai mult, ar merge la Tokyo fără niciun meci oficial disputat.

Astfel, fostul lider mondial e de câteva zile la Londra, unde se pregătește pentru Wimbledon, astfel încât cele spuse mai sus să nu se întâmple. Acum rămâne de văzut dacă Simona Halep va și putea juca la cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Cum ar putea Simona Halep sa iasa din Top 10 WTA
Cum ar putea Simona Halep sa iasa din Top 10 WTA

Simona Halep, accidentată la gamba stângă

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a suferit o accidentare la gamba stângă la începutul lunii mai, la Roma, iar de atunci nu a mai putut juca. De asemenea, Simona Halep și-a dorit să se testeze săptămâna aceasta la un turneu pe iarbă în Germania, Bad Homburg, însă ca măsură de precauție a renunțat să participe.

Luni, 28 iunie, debutează în capitala Marii Britanii turneul de la All England Club, o întrecere care are mai multe mize pentru Simona Halep. În primul rând e campioana en titre pentru că în 2020 această competiție a fost anulată din cauza pandemiei, și va avea onoarea să deschidă ziua de marți pe Terenul Central.

Anul 2019, an excelent pentru Simona Halep

În anul 2019, Simona Halep a avut un parcurs excelent învingându-le pe Aliaksandra Sasnovici, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina, precum și pe Serena Williams.

Apoi, Simona Halep are nevoie de meciuri oficiale pentru a vedea cât de pregătită este să joace la Olimpiada de la Tokyo pentru o medalie olimpică, acesta fiind obiectivul principal al acestui sezon marcat de accidentarea de la Roma. Astfel, turneul olimpic de tenis, care debutează pe 24 iulie și se încheie pe 31 iulie, se dispută pe hard.

Ce are de apărat Simona Halep

Și în al treilea rând, Simona Halep are de apărat 2.000 de puncte. Dacă nu va putea juca, Simona Halep le va pierde pe toate și este chiar în pericol să iasă din Top 10, după peste șapte ani de prezență, ea ajungând acolo la finalul lunii ianuarie 2014.

Simona Halep are în prezent 6.330 de puncte și ocupă poziția a treia în ierarhia mondială (WTA). La finalul turneului de la Londra, Simona Halep va aduna 369 de săptămâni consecutive între primele 10 jucătoare ale lumii, cea ce ar fi cea mai lungă serie dintre jucătoarele active.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe