Surpriza de care a avut parte Simona Halep la sosirea la Londra. Cadoul pe care l-a primit de la englezi

Gabriel Peneș, Alexandrina Toader 22.06.2021, 09:34

Surpriza de care a avut parte Simona Halep la sosirea la Londra. După retragerea de la turneul de la Bad Homburg, numărul 3 mondial a ajuns în Anglia, unde va încerca să-și apere titlul cucerit în 2019, la Wimbledon. Cum anul trecut competiția nu s-a desfășurat, din cauza pandemiei, jucătoare română a rămas deținătoarea „la zi” a trofeului.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep la sosirea la Londra

Jucătoarea din Constanța încearcă să-și apere titlul cucerit în 2019, la Wimbledon. Surpriza de care a avut parte Simona Halep la sosirea la Londra. Numărul 3 mondial a fost nevoită să ia o pauză forțată, din cauza accidentării la gamba stângă suferite la turneul de la Roma, în 12 mai. Dincolo de tratament, recuperare și reluarea antrenamentelor, Simona Halep (29 de ani) a avut timp să își anunțe logodna cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani). A surprins pe multă lume când s-a decis să participe la turneul de la Bad Homburg, Germania, primul și ultimul ce l-ar fi jucat pe iarbă, înainte de cel de Grand Slam.

Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată. Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, declara Simona Halep la plecarea din România, către Germania.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep la sosirea la Londra. Cadoul pe care l-a primit de la englezi
Simona Halep a primit un cadou dulce, la sosirea în Londra, din partea organizatorilor turneului de la Wimbledon

Cadoul pe care l-a primit de la englezi

Dar lucrurile nu au mers cum și-ar fi dorit campioana din Constanța. Înainte să debuteze la turneul din Germania, Halep și-a anunțat abandonul, motivând decizia prin problemele pe care încă le resimte la gambă.

Gamba mea nu este încă pregătită pentru a rezista la un meci. Regret nespus, mai ales că organizatorii au oferit niște condiții excelente. Doream să joc, dar din păcate corpul meu încă suferă. Voi continua să mă pregătesc, voi trage tare pentru că vreau să joc la Wimbledon. Trebuie să văd cum mă voi simți”, a transmis Simona Halep, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Ea a făcut, apoi, deplasarea la Londra, unde șansele de a-și apăra titlul sunt reduse, din cauza situației medicale, dar merită jucate. Oricum, Simona Halep a fost desemnată favorita numărul 2 a turneului, după retragerea din concurs a niponei Naomi Osaka (2 WTA). La sosirea în capitala Marii Britanii, Simo a fost întâmpinată de organizatorii marii competiții de la All England Club cu o surpriză dulce: un tort în formă de teren de tenis, „dotat” cu fileu, minge și două rachete dispuse pe „iarba” acestuia. Halep a fost încântată de cadou și s-a grăbit să posteze o imagine cu acesta și pe rețelele de socializare. „Ce priveliște! Ce tort! Mulțumesc, Wimbledon!”, a scris Halep pe Twitter, mesajul însoțind fotografia în care jucătoarea mușcă deja din „dulcele” primit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....