Veste proastă pentru Mihai și Elwira Petre. Șefii de la Antena 1 nu vor uita prea ușor

Iancu Andreea 06.03.2022, 15:53
Veste proastă pentru Mihai și Elwira Petre. Șefii de la Antena 1 nu vor uita prea ușor

Seara de 5 martie 2022 a marcat debutul unei noi emisiuni în grila de programe a Antenei 1. Show-ul „Dancing on Ice: Vis în doi” a surprins telespectatorii postului cu un spectacol pe gheață, provocare la care mai multe vedete au acceptat să ia parte. Și pentru că atunci când vorbim despre dans cuplul Mihai și Elwira Petre nu poate lipsi, cei doi s-au regăsit în juriul noului format prezentat de Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor. În ciuda eforturilor de a se remarca cu această producție, șefii de la Antena 1 au primit o veste proastă după difuzare.

Ce veste proastă au primit Elwira și Mihai Petre, jurații de la Dancing on Ice, din partea șefilor Antenei 1

O nouă emisiune se alătură show-urilor din grila de programe a posturilor de televiziune. Antena 1 a inaugurat o primă ediție a producției „Dancing on Ice: Vis în doi”, care amintește puțin de celebra „Dansez pentru tine” a Pro TV-ului. Cu Ștefan Bănică Jr. în postura de prezentator, acompaniat de Irina Fodor, gazda emisiunii Chefi fără limite, dar și cu Elwira și Mihai Petre printre jurați, șefii de la Antena 1 au sperat să dea lovitura. Din păcate, cu toții au primit o veste proastă după prima difuzare.

Emisiunea, care a avut drept rivală selecția națională Eurovision de pe TVR și filmele Gemini și Jack Ryan – Agentul din umbră ale Pro TV, nu a reușit să obțină rezultatele la care se așteptau producătorii. Potrivit audiențelor, publicate de paginademedia.ro, Antena 1 nu a reușit să impresioneze publicul și să ocupe prima poziție în topul preferințelor. Show-ul prezentat de Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, având drept jurați pe soții Petre, Cornel Gheorghe şi Simona Pungă, s-a situat pe locul al doilea pe toate segmentele de public, după Pro TV, eternul său rival.

Veste proastă pentru Mihai și Elwira Petre de la șefii Antenei 1
Juriul emisiunii Dancing on Ice: Vis în doi, la Antena 1

Cifrele de audiență au plasat show-ul pe locul al doilea în preferințele publicului

„Dancing on Ice: Vis în doi” a cucerit telespectatorii din România, emisiunea fiind urmărită de peste un milion de români în fiecare minut al show-ului. Astfel, noua producție a clasat Antena 1 pe locul al doilea în preferințele de vizionare ale publicului. Pe prima poziție s-a aflat însă Pro TV, care a reușit să țină publicul cu ochii pe TV cu filmele difuzate în același interval orar.

La nivel urban, Antena 1 și Pro TV s-au situat foarte aproape, cu o medie de 645.000 de telespectatori pentru filmele de pe Pro TV şi de 620.000 pentru show-ul de dans pe gheaţă de pe Antena 1. Şi la nivelul publicului comercial, cel mai urmărit post de televiziune a fost Pro TV, cu o medie de peste 380.000 de telespectatori, cu vârste situate între 21 şi 54 de ani. Locul al doilea a fost ocupat de show-ul Dancing on Ice, de pe Antena 1, la 100.000 de telespectatori distanţă.

De cealaltă parte, TVR a obținut locul nouă cu selecția națională a Eurovision 2022, câștigată de WRS, cu piesa „Llamame”. De asemenea, și posturile de știri au avut rezultate spectaculoase, breaking news-urile legate de războiul din Ucraina ținând publicul atent la desfășurarea de evenimente de peste graniță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...