Secretul lui Bursucu, colegul lui Teo Trandafir. Puțini știu că are o fiică adoptivă, de 16 ani

Andra Daoud 20.12.2021, 15:45

Apare în fiecare zi la TV, dar puțini știu că are o fiică adolescentă. Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, și iubita lui, Andreea, o cresc împreună pe fetița lor, Anays-Maria, dar și pe fiica mai mare a Andreei dintr-o altă relație. Adolescenta și-a serbat recent ziua de naștere, iar Bursucu i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, acolo unde a publicat și o fotografie cu ea.

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, are o fiică adoptivă, de 16 ani

Bursucu și iubita lui, Andreea, au o relație de aproape 10 ani. Atunci când au devenit un cuplu, femeia avea o fetiță dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, care seamănă perfect cu mama ei. Recent, Alesia, căci așa o cheamă, a împlinit 16 ani, iar Bursucu a publicat o fotografie cu ea și i-a transmis public „La mulți ani!”.

La mulți ani, iubita lui tati! Îți mulțumesc pentru tot ce însemni tu în viața mea! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună! Îți mulțumesc pentru tot ce ești și ce ai realizat tu! Sunt mându de tine! a scris co-prezentatorul de la Kanal D, în dreptul unei fotografii cu fiica lui adoptivă.

Secretul lui Bursucu, colegul lui Teo Trandafir. Puțini știu că are o fiică adoptivă, de 16 ani
Fiica adoptivă a lui Bursucu a împlinit recent 16 ani. 

Bursucu și Andreea au o relație de 10 ani

Femeia care l-a cucerit pe Bursucu (Adrian Cristea, pe numele său) se numește Andreea și are o afacere de succes la malul mării. Ea este managerul unui parc de distracții din stațiunea Mamaia și locuiește acolo în cea mai mare parte din timp, alături de cele două fete ale sale, Bursucu fiind nevoit să facă naveta de ani buni, pentru a fi la filmări în București în fiecare zi.

Alesia avea șase ani atunci când mama ei l-a cunoscut pe Bursucu. Simpaticul prezentator TV a declarat, la un moment dat, că faptul că a devenit tată adoptiv l-a ajutat să se pregătească pentru momentul când a venit pe lume fiica lui naturală, Anays. Partenera lui Bursucu și-a crescut singură prima fetiță, de la vârsta de trei ani, după ce tatăl micuței a decedat.

Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are. spunea Bursucu în urmă cu ceva timp despre fiica lui vitregă.

Fiica adoptivă a lui Bursucu este cu 14 ani mai mare decât surioara ei, Anays.

Urmăriți Impact.ro și pe