Veste mare primită de Jean Paler. Ce s-a întâmplat azi când s-a uitat în contul bancar, ieri fusese furat! (exclusiv)

Simona Ecovoiu, Beatrice Dumitru 27.04.2023, 16:54
Veste mare primită de Jean Paler. Ce s-a întâmplat azi când s-a uitat în contul bancar, ieri fusese furat! (exclusiv)

Jean Paler s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută când s-a trezit fără bani pe card. Actorul a rămas fără 1.000 de lei după ce au fost efectuate niște tranzacții fără acordul lui. La doar o zi după ce a cerut ajutorul fanilor pe una dintre rețelele de socializare, Jean Paler a avut parte de o mare surpriză. Ce i s-a întâmplat.

Jean Paler, lăsat fără banii de pe card

Jean Paler are o pensie de doar 1.500 de lei pe lună, dar din toate economiile sale a reușit să strângă pe card suma de 1.000 lei. Dar, actorul a trăit un șoc când a constatat că nu mai are niciun leu în cont pentru că cineva i-a jucat toți banii, în numele lui, la o casă de pariuri. „Sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător”, scria Jean Paler pe Facebook.

A doua zi, Jean Paler a luat legătura cu reprezentanții băncii la care are cont deschis pentru a afla cum a fost posibil să rămână fără banii de pe card, mai ales că nu recunoaștea nicio tranzacție.

Veste mare primită de Jean Paler. Ce s-a întâmplat azi când s-a uitat în contul bancar, ieri fusese furat! (exclusiv)
Jean Paler

„Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe”, declara Jean Paler, în exclusivitate pentru Impact.ro, la o zi după ce i-a fost golit cardul.

Jean Paler și-a recuperat banii

La doar o zi după discuția cu cei de la bancă, Jean Paler a avut parte de o mare surpriză. Actorul și-a recuperat suma de 1.000 de lei de pe cardul de pensie, după ce cineva jucase în numele lui la o casa de jocuri de noroc. 

„Am spus cine sunt, ca am scris pe fan Page ul meu unde am peste 10.000 de urmăritori , că am dat la poliție, la televizor, la ziare ….și au spus că vor încerca să rezolve problema mea într un timp mai scurt. Și când am intrat să vad dacă mi-au blocat cardul, m-am trezit cu banii în cont”, ne-a declarat Jean Paler.

Jean Paler nu s-a confruntat pentru prima dată cu această situație. El s-a mai trezit fără bani pe card și în toamna lui 2022, când a făcut o comandă online.

Atunci, am făcut eu o comandă online la o geacă și ceva de încălțat, dar s-a dovedit a fi o firmă fantomă chinezească. Banca n-a mai reușit să blocheze transferul, era prea târziu. Și mi-au schimbat cardul. Banii nu i-am recuperat, atunci am pierdut 7 milioane de lei vechi”, a mai povestit actorul pentru Impact.ro.

De-a lungul timpului, actorul nu a fost scutit nici de probleme de sănătate. El a trecut printr-un infarct și medicii i-au montat mai multe stenturi pentru a-i salva viața. Acrorul a mărturist că numai medicamentele îl costă în jur de 700 de lei lunar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...