Veste mare pentru Simona Halep. Unde va putea să participe sportiva, românii se vor bucura

Nicu Stan, Anca Lupescu 24.05.2021, 20:57
Veste mare pentru Simona Halep. Unde va putea să participe sportiva, românii se vor bucura

Veste mare pentru Simona Halep. Unde va putea să participe sportiva, românii se vor bucura. Toate detaliile despre competiția unde va putea fi văzută îndrăgita sportivă, în articolul de mai jos.

Românii se vor bucura din nou de jocul Simonei Halep. La ce competiție va participa sportiva

Veste mare pentru Simona Halep. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Tenis, Daniel Dobre, care va reiniția colaborarea cu jucătoarea Simona Halep, a declarat, astăzi, că participarea ei la Jocurile Olimpice nu ar fi în pericol în urma accidentării sau a perioadei de refacere.

„Simona este bine din câte ştiu eu. Nu am vorbit în fiecare zi cu ea, colaborarea mea cu ea trebuia să înceapă după Roland Garros, dar ştiu că lucrează foarte mult la revenire. A fost în Germania, a făcut nişte infiltraţii, acum este pe partea de fizioterapie, zilnic acordă revenirii trei-patru ore, eu o văd bine din punct de vedere mental.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au loc in aceasta vara
Jocurile Olimpice de la Tokyo au loc in aceasta vara

Simona Halep vrea să arate că mai are un cuvânt de spus

Din câteva discuţii pe care le-am avut o să revină mai puternică, pentru că are încă un cuvânt de spus şi doreşte să atingă anumite obiective. Nu cred că Jocurile Olimpice sunt în pericol pentru Simona Halep. Va juca Wimbledon şi turneele de dinainte dacă totul merge bine. Dacă ar fi avut un sezon plin, poate că era mai uşor.

Având în vedere că a stat şi cu umărul o perioadă de timp, o să se adauge şi această perioadă, va avea undeva la trei luni fără turnee, dar Simona este din punct de vedere al talentului foarte sus şi are nevoie doar de câteva zile ca să intre în ritm. Partea cealaltă, mentală, de reintrare în competiţie, eu cred că are experienţa necesară, ştie ce înseamnă să te motivezi, cum să abordezi un turneu mare. Eu o văd bine pentru că va veni cu o poftă incredibilă de a juca tenis, pentru că nu a jucat foarte mult, cu o foame de rezultate”, a declarat Dobre, scrie agerpres.ro.

Simona Halep vrea să vadă de ce s-a accidentat

Tehnicianul a precizat că este posibil ca accidentările să apară şi în urma unei perioade mai lungi de inactivitate sportivă.

”Ea acum încearcă să vadă de unde au apărut aceste probleme medicale, poate că există o suprasolicitare sau anumite fenomene de stres care pot duce la accidentări, dar un sezon atipic în care nu eşti în competiţii, în care te antrenezi altfel, clar că anul care a trecut cu turnee mai puţine, poate afecta starea de sănătate”, a mai spus Daniel Dobre.

Urmăriți Impact.ro și pe