Veste mare pentru Cătălin Măruță și Andra. Au ținut să se afle chiar de la ei

Iancu Andreea 02.07.2020, 10:03

Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii. Cele două vedete au un nou motiv de mândrie, pe care au ales să îl împărtășească cu fanii. Cuplul nu s-a așteptat la o astfel de surpriză.

Mândri de fiica lor, Eva

Familia Măruță este una extrem de frumoasă. Andra și Cătălin au doi copii minunați, pe David, fiul cel mare și pe micuța Eva, de doar 4 anișori. Aceasta din urmă pare să îi calce pe urmă mamei sale. Eva este pasionată de muzică și chiar a obținut un premiu recent.

Astfel, micuța Eva a prezentat tuturor diploma de absolvire a cursului de pian pe care l-a urmat. Se pare că talentul muzical este moștenire de familie. Pornind de la tatăl Andrei, și el pasionat de muzică, Andra și fratele său au voci superbe. Iată că din urmă îi prinde și Eva, care adoră cântecul.

Andra nu poate fi decât foarte mândră de fiica sa. Aceasta a postat o imagine cu familia și diploma micuței absolvente de pian, alături de un mesaj drăguț.

Fiecare etapă e importanta, fiecare reuşită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica! ??? #bravo Eva!, au fost cuvintele postate pe Facebook de Andra.

După o astfel de veste, fanii au felicitat-o imediat.

Felicitări! Mereu am fost de părere ca Eva va calcă pe urmele mamei, iar David pe urmele tatălui! Vă admir și vă iubesc pentru tot ceea ce faceţi şi separat, dar şi împreună, ca familie!

Eva Măruță, influencer la 4 ani

Dincolo de talentul său muzical, fiica lui Cătălin și a Andrei este prezentă și în mediul online. Eva Măruță a adunat deja milioane de fani pe canalul său de Youtube. Și are doar 4 ani. Micuța poate fi considerată deja influencer de la o vârstă fragedă. Iar vizualizările record își spun cuvântul.

Fiecare clip postat pe Youtube strânge un număr record de click-uri. Însă, totul a pornit de la ideea de a păstra peste ani înregistrările cu micuța Eva. Astfel, canalul are deja 140.000 de abonați, iar Eva Show face furori în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...