Andra și Cătălin Măruță, imaginea care i-a cucerit pe fani. Cum au fost surprinși cei doi

Madlen Moraru 16.06.2020, 14:04

Andra și Cătălin Măruță au reușit să îi cucerească pe fanii lor. Cele două vedete au fost surprinse într-o ipostază cât se poate de emoționantă. Artista a fost cea care le-a arătat fanilor tabloul inedit.

Andra și Cătălin Măruță, imaginea care i-a cucerit pe fani

Andra și Cătălin Măruță s-au pozat într-o ipostază de îndrăgostiți și imaginea a fost una care le-a topit inimile internauților. De aceea, fanii de pe Instagram, acolo unde artista a publicat tabloul de familie, i-au răsplătit cu un număr impresionant de aprecieri. În cazul celor doi, lunile de pandemie au reușit doar să îi apropie și acest detaliu se poate observa din plin. Ambii soți apar cu zâmbetul pe buze și sunt prinși într-o îmbrățișare.

Andra și Cătălin Măruță, imaginea care i-a cucerit pe fani. Cum au fost surprinși cei doi
Andra și Cătălin Măruță i-au cucerit pe fanii lor printr-o postare pe Instagram

Cei care le urmăresc activitatea de pe rețeaua socială au fost impresionați de modul în care s-au afișat Andra și Cătălin Măruță. Deși au o relație de peste un deceniu, ei par că se iubesc la fel de mult ca-n prima zi. De aceea, în dreptul postării există și un număr foarte mare de comentarii. Prin intermediul acestei secțiuni mulți i-au felicitat pentru felul în care și-au exprimat iubirea.

Totodată, în ultima perioadă artista și prezentatorul de televiziune de la PRO TV au petrecut mai mult timp acasă și cu cei doi copii ai lor, David și Eva. Pentru că au profitat din plin de toate aceste momente, solista a decis că este timpul să se întoarcă la treabă. De aceea, prin intermediul secțiunii de InstaStory, Andra a anunțat că filmează o reclamă pentru brandul de cosmetice cu care este cunoscut că are un contract. De asemenea, cântăreața a susținut recent și primul ei concert de la începerea pandemiei. Semn că e pregătită să revină complet la activitățile pe care le avea și înainte.

Cum au fost surprinși cei doi

„Sunteți superbi”, „Sunteți minunați”, „Cei mai minunați oameni, o pereche perfectă, sunteți un exemplu de urmat vă ador sunteți totul pentru mine, Andra te ador, idolul meu excepțional”, „Sunteți foarte frumoși împreună, vă stă foarte bine și sunteți cel mai frumos cuplu și cea mai frumoasă familie”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Poza celor doi soți a fost răsplătită cu un număr foarte mare de aprecieri. În doar două ore, imaginea a primit 18 mii de Like-uri de la internauți, alături de mii de comentarii și mesaje transmise Andrei.

Urmăriți Impact.ro și pe