Veste importantă pentru toți fanii Survivor România. Cum se va difuza emisiunea în 2023

Ana Anitoiu, Iulia Statie 28.12.2022, 18:26
Veste importantă pentru toți fanii Survivor România. Cum se va difuza emisiunea în 2023

Fanii emisiunii „Survivor România” primesc o veste importantă. Pro TV a anunțat când va difuza show-ul în 2023. În curând, telespectatorii îi vor putea urmări pe Faimoșii și Războinicii care vor încerca să facă față provocărilor din Republica Dominicană.

De când va fi difuzat noul sezon „Survivor România”

Noul sezon „Survivor România” va începe pe data de 9 ianuarie 2023, la Pro TV. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a anunțat că emisiunea va fi difuzată timp de trei zile pe săptămână – în fiecare luni, marţi şi miercuri, începând cu ora 20:30.

Fanii emisiunii care au abonament la Voyo se vor putea bucura de toate episoadele noi înaintea tuturor celor care urmăresc emisiunea la TV. Acestea vor fi difuzate pe platformă integral, înainte cu o săptămână de a se putea vedea la TV.

„Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână!

Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… Pregătiți?”, a declarat Daniel Pavel.

Cine sunt vedetele care vor participa la Survivor Romania 2023
Survivor Romania 2023

Însă, rămâne de văzut dacă zilele şi orele de difuzare vor rămâne aceleaşi, pentru că Pro TV a mai făcut schimbări de-a lungul timpului în grila de programe, în funcţie de audienţă.

Cine va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2023

Din echipa Famoșilor la „Survivor” 2023 vor face parte: Gheboasă, unul dintre cei mai în vogă artişti din noua generaţie, DOC, Vica Blochina, Jorge, Maria Constantin, fosta gimnastă Ştefania Stănilă, fostul luptător de K1 Ionuţ Iftimoaie.

Lista continuă cu fostul „leu” Sebastian Dobrincu, Carmen Grebenişan, cunoscuta influencer de beauty şi fosta concurentă „Asia Express” de la Antena 1, Ada Dumitru, Bianca Patrichi, fiica regretatului Cornel Patrichi, fost jurat la „Dansez pentru tine” de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...