Veste importantă pentru fanii emisiunii Acces Direct. Este din nou gravidă!

Beatrice Dumitru 02.05.2023, 16:11
Veste importantă pentru fanii emisiunii Acces Direct. Este din nou gravidă!

Unul dintre personajele făcute celebere de Antena 1, la emisiunea „Acces Direct”, a făcut un anunț extrem de important. Tânăra a dat vestea că este însărcinată pentru a treia oară, după ce în urmă cu câteva luni s-a despărțit de soțul său. Despre cine este vorba.

Însărcinată a treia oară

Vă mai amintiți de celebrul cuplu Vulpița și Viorel Stegaru de la „Acces Direct”? Povestea tinerei continuă și după despărțirea de soțul ei și a ajuns din nou în atenția publicului. La câteva luni de la separare de Viorel Stegaru, Vulpița a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară.

Au trecut câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de Vulpița și a confirmat că cei doi copii ai cuplului, o fetiță și un băiețel, au rămas în grija lui. Însă, acum, Veronica a anunțat pe Instagram, acolo unde este urmărită de mii de români, că este însărcinată pentru a treia oară. Aceasta a publicat și o imagine cu burtica de gravidă.

Veste importantă pentru fanii emisiunii Acces Direct. Este din nou gravidă!
Vulpița de la „Acces Direct”.

Ce provocare a lansat Vulpița pe Instagram

În acceași fotografie, ea i-a invitat pe urmăritorii săi să ghicească în ce zodie se va naște bebelușul pe care îl poartă în pântece, printr-un link pe care l-a atașat imaginii postate.

„Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.

Veronica nu a oferit detalii despre tatăl copilului ei și nu se știe dacă s-a împăcat sau nu cu Viorel Stegaru.  Acesta, însă, i-a anunțat pe internauți că nu mai formează un cuplu cu Veronica.

Vulpița și Viorel s-au bucurat de atenția românilor după ce au apărut în emisiunea Acces Direct, în urmă cu trei ani. Cei doi și-au împărtășit povestea de viață, iar timp de câteva luni au fost prezenți în fiecare zi în emisiunea de la Antena 1. După ce au dispărut de pe micile ecrane, Vulpița și Viorel s-au întors în satul Blăgești, unde s-au ocupat de creșterea celor doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...