Veste groaznică pentru Nea Popa din serialul La Bloc. Cum a pierdut Tudorel Filimon toată averea strânsă în viață

Madlen Moraru 06.07.2020, 15:46
Veste groaznică pentru Nea Popa din serialul La Bloc. Cum a pierdut Tudorel Filimon toată averea strânsă în viață

Nea Popa din serialul La Bloc și-a pierdut toată averea stânsă pe parcursul vieții sale. Actorul Tudorel Filimon se confruntă cu o situație groaznică, despre care au ieșit la iveală mai multe detalii, recent.

Veste groaznică pentru Nea Popa din serialul La Bloc

Actorul Tudorel Filimon, care l-a interpretat pe îndrăgitul Nea Popa, în serialul românesc La Bloc a suferit o lovitură groaznică, de ordin financiar. Fostul star de la PRO TV a pierdut o sumă impresionantă, pe care o agonisiese. A aflat despre toate acestea chiar de la tribunal, având de soluționat o problemă de ordin judecătoresc.

Veste groaznică pentru Nea Popa din serialul La Bloc. Cum a pierdut Tudorel Filimon toată averea strânsă în viață
Nea Popa din serialul La Bloc și-a pierdut toată averea strânsă de-o viață

În vârstă de 68 de ani, Nea Popa a pierdut mai întâi o vilă din cartierul Andronache, din Capitală. Potrivit wowbiz.ro, actorul care s-a făcut de-a lungul anilor remarcat și cu aparițiile pe scena teatrului românesc a suferit cumplit de o perioadă, pe partea financiară. Fosta vedetă PRO TV a închiat în trecut un contract de credit cu clauze foarte severe. Din acest motiv, banca a ajuns să îl execute silit. Deși a încercat alături de soția lui să întoarcă o executare silită ce data din 2015, ultimul termen de la tribunal a fost unul dramatic pentru soții Filimon. Ei au aflat de la judecători că nu mai au vreo șansă să își recupereze ceva din minusurile înregistrate până în prezent.

Cum a pierdut Tudorel Filimon toată averea strânsă în viață

Tudorel Filimon a ajuns să piardă o casă, dar și două terenuri pe care le avea în Ilfov. Practic a fost vorba despre toată munca și agoniseala lui de o viață. A fost vorba despre un împrumut de 30.000 de euro. Societatea de la care a luat acei bani a vândut creanța și astfel Nea Popa s-a trezit într-o situație fără precedent.

„Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii.”, mărturisea Tudorel Filimon despre situația financiară.

Urmăriți Impact.ro și pe