Veste fabuloasă pentru Ciprian Tătărușanu. Ce se va întâmpla cu portarul naționalei României

Marian Cărăvan 26.10.2020, 14:28
Veste fabuloasă pentru Ciprian Tătărușanu. Ce se va întâmpla cu portarul naționalei României

Ciprian Tătărușanu a primit o veste fabuloasă. E șansa pe care portarul naționalei României o aștepta de multă vreme.

Ce se va întâmpla cu Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu are o nouă provocare. S-a întors în Serie A, după trei ani petrecuți în Franța, la Nantes și Olympique Lyon. Portarul naționalei României a semnat un contract cu o forță a continentului, multipla campioană a Italiei, AC Milan. Aici au mai jucat, de-a lungul timpului, Florin Răducioiu și actualul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra. După un sezon în care a fost rezerva lui Anthony Lopez la Lyon, nici la AC Milan perspectivele nu erau grozave, la momentul transfeului. Fotbalistul român urma să fie rezerva mult mai tânărului Gianluigi Donnarumma. Dacă la început veștile nu erau tocmai grozave pentru portarul naționalei României, acum lucrurile s-au schimbat.

Ciprian Tătărușanu primește șansa pe care o aștepta de multă vreme. Și într-un moment important pentru echipa sa. Nu se bucură de răul altuia, ci doar de șansa de a fi între buturile formației sale, la meciul cu AS Roma, din această seară, de la ora 21:45. Asta pentru că titularul de drept, Donnarumma, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. În aceste condiții, Ciprian Tătărușanu va intra din primul minut al meciului AC Milan – AS Roma, din Serie A, informează presa italiană. Va fi primul meci oficial al lui Tătărușanu pentru AC Milan.

„Rezultatele primite duminică seară de la laborator au arătat teste pozitive pentru Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge și trei membri din staff. Toți sunt asimptomatici și au fost izolați. Întreaga echipă a fost retestată și nu a mai fost niciun al rezultat pozitiv”, a anunțat AC Milan.

Veste fabuloasă pentru Ciprian Tătărușanu. Ce se va întâmpla cu portarul naționalei României
Gianluigi Donnarumma are coronavirus. Locul său în poarta lui AC Milan va fi luat de Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu a debutat la AC Milan în amicalul cu Brescia

La mijlocul lunii septembrie, Ciprian Tătărușanu a debutat la AC Milan în amicalul cu Brescia. Goalkeeper-ul român a intrat în minutul 57 al amicalului câștigat de milanezi cu 3-1.

„În această nouă aventură cu Milan, sper să jucăm un fotbal bun și formăm un grup puternic și să terminăm mai sus în clasament decât anul trecut. Cred că pot aduce echilibru, acum Milan este o echipă tânără și cred că pot ajuta la acest aspect”, a declarat Ciprian Tătărușanu, la prezentarea oficială.

Fotbalistul român s-a întors în Serie A, după trei ani petrecuți în Franța, la Nantes și Olympique Lyon. Portarul naționalei României a ajuns la AC Milan, cu care a semnat un contract pe trei ani.

Tătărușanu nu este la primul contact cu Serie A, el evoluând pentru Fiorentina, în perioada 2014-2017. În vara lui 2017, Tătăruşanu a plecat din Italia la Nantes, unde a jucat doi ani. În carieră, titularul postului de portar la naţionala României a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi la Steaua.

În sezonul trecut, Tătăruşanu a fost rezerva lui Anthony Lopes la Lyon şi a bifat doar șase meciuri la formaţia antrenată de Rudi Garcia. Nu va avea însă o soartă mai bună nici la AC Milan, aici va fi rezerva lui Gianluigi Donnaruma. Ciprian Tătărușanu, 34 de ani, este cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

În această seară, de la ora 21:45, va fi titular în AC Milan – AS Roma. Echipa lui Tătărușanu este lider în Serie A, cu punctaj maxim.

Urmăriți Impact.ro și pe