Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu înaintea finalei Cupei Franței

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu înaintea finalei Cupei Franței

Înaintea finalei din această seară, din Cupa Franței, portarul Ciprian Tătărușanu a primit o veste excelentă, la care nu s-ar fi așteptat.

Motiv de bucurie pentru Ciprian Tătărușanu, înaintea finalei Cupei Franței

Olympique Lyon va da piept în această seară cu granzii de la PSG, în finala Cupei Franței. Înaintea meciului ce va începe la ora 22:10, Ciprian Tătărușanu a primit o veste excelentă. Portarul lui Lyon primește șansa vieții de la antrenorul Rudi Garcia. Astfel, goalkeeper-ul român se va afla între buturile echipei sale, la marea confruntare cu PSG. Este momentan singura certitudine din primul 11 al lui Lyon pentru finala din această seară.

A fost un an bizar, însă am învăţat de asemenea foarte multe. Este prima oară când nu joc şi nu este uşor, sincer, însă respect întotdeauna alegerile antrenorilor. Este mai bine să vii şi să nu reuşeşti, decât să nu vii şi să ai regrete.

Şi, iată, disput finala Cupei Ligii. Dacă o câştigăm, va fi un an bun. M-am pus în pielea tuturor celorlalţi coechipieri care nu sunt titulari. Trebuie să fii și mai profesionist. Mulţi jucători aflaţi în această situaţie o lasă mai moale, îşi pierd intensitatea şi motivaţia. Nu este însă cazul meu”, a declarat Ciprian Tătărușanu, pentru L’Equipe.

La meciul din această seară, de la PSG va absenta unul dintre staruri, Kylian Mbappe, accidentat.

Ultima șansă pentru Lyon de a juca în cupele europene

Olympique Lyon își va juca, în finala Cupei Ligii, cu PSG, ultima șansă de a obține calificarea în sezonul viitor al cupelor europene, ratată din cauza clasării pe locul șapte în campionat. După meciul cu PSG, Lyon va disputa returul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Juventus, pe 7 august. În tur, formația antrenată de Rudi Garcia s-a impus cu 1-0.

Transferat pe 13 iunie 2019, Ciprian Tătărușanu a apărut în doar șase meciuri pentru Lyon în sezonul trecut, în toate competițiile. Când a semnat cu Lyon, Tătărușanu a spus că nici nu se gândește să fie rezervă.

„Dacă mi s-ar fi spus că voi fi portarul numărul 2, n-aș fi venit aici. Vreau să fiu titular. Am fost numărul 1 întreaga mea carieră”, a spus Ciprian Tătărușanu la acea vreme.

Cotat de transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro, fotbalistul român mai are contract cu Lyon până pe 30 iunie 2022. În această vară a încasat două goluri de la Ianis Hagi, la Veolia Cup.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI