Veste bună pentru Simona Halep: se întoarce pe terenul de tenis! Ion Țiriac confirmă

Stan Filon 24.04.2023, 09:09
Veste bună pentru Simona Halep: se întoarce pe terenul de tenis! Ion Țiriac confirmă

Veste bună pentru Simona Halep, după șapte luni de suspendare, timp în care nu a mai putut juca niciun meci oficial! Românca va reveni pe teren și nu oriunde, ci direct la Roland Garros. Marele anunț a venit chiar de la Ion Țiriac.

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis

Așadar, Simona Halep revine pe terenul de tenis, chiar dacă, momentan, doar pentru un singur turneu. Decizia finală în cazul acuzației de dopaj încă nu a fost dictată de tribunalul de la Sport Resolutions, jucătoarea de tenis din România a primit un wild card pentru a participa la Roland Garros.

În baza acestui card oferit de Federația Franceză de Tenis, sportiva din Constanța se pare că va putea participa la turneu, chiar dacă este în mod oficial suspendată din sport. Cel care a vorbit despre revenirea pe teren a Simonei Halep a fost Ion Țiriac, care a dezvăluit faptul că Simona Halep s-a deplasat deja în Franța, la Nisa, pentru a începe antrenamentele la academia lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis
Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis

„Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace!”

„Logica ar fi…ce o să facă oamenii ăștia dacă nu le e prea frică de fundul lor?! După război, or să spună «Domne, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă! Du-te mâine și joacă!» Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace!” a explicat Ion Țiriac ce ar putea dicta tribunalul, dacă probele cu suplimentele contaminate cu Roxadustat au fost admise de cei trei arbitri Sport Resolutions.

Țiriac i-a transmis un mesaj Simonei Halep prin care o avertizeză că va fi foarte dificil să revină la forma de dinaintea suspendării, chiar dacă ea se antrenează zilnic. Meciurile oficiale rămân cel mai bun antrenament, după cum reiese din declarațiile lui Țiriac. „Asta-i o realitate pe care și-o asumă și ea! Se antrenează în fiecare zi, dar nu e același lucru!”.

Câți bani a pierdut Simona Halep pe timpul suspendării

În plus, Ion Țiriac a vorbit și despre banii pe care Simona Halep i-a pierdut și îi va mai pierde pe perioada suspendării. Chiar dacă contractele de publicitate au rămas în picioare, veniturile din turnee ale sportivei s-au oprit brusc. Și vorbim de sume importante de bani, ținând cont că Simona Halep strânsese în 7 luni din turnee suma de aproape un milion de dolari.

„Cine îi plătește dacă, cumva, Simona are dreptate?! Eu sunt convins că fata asta, voluntar, nu a luat nimica. La vârsta pe care o are, nu a luat atâția ani, de ce să iei, și la US Open!? E ridicol!”, spunea Ion Țiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...