Verdictul oficial după accidentarea Simonei Halep. Veștile n-au fost deloc îmbucurătoare

Stan Filon 14.05.2021, 15:44
Verdictul oficial după accidentarea Simonei Halep. Veștile n-au fost deloc îmbucurătoare

Simona Halep a aflat verdictul după accidentarea care a făcut-o să se retragă de la Turneul de la Roma, chiar din prima partidă disputată în fața nemțoaicei nemțoaica Angelique Kerber. Românca a fost nevoită să se retragă, deși conducea cu scorul de 6-1, 3-3.

S-a aflat verdictul oficial după accidentarea Simonei Halep

Simona Halep a aflat de la medici că a suferit o ruptură musculară la gamba stângă și a anunțat că va reveni cât mai curând în România pentru refacere. Accidentarea pare că a venit din senin, iar sportiva din România nu a mai putut călca normal pe piciorul stâng. A fost nevoită să părăsească arena sprijinindu-se de un asistent medical, dar și de racheta de tenis.

Cea care a venit cu rezultatul analizelor după accidentare a fost chiar Simona Halep. ”Salutări! După RMN-ul efectuat aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Astăzi voi zbura către casă și voi începe recuperarea în piscină, iar de luni voi merge și la sala de fitness. Sunt încrezătoare și voi face tot ce ține de mine să revin revin în circuit. Vă mulțumesc pentru tot și ne vedem în curând!”, a transmis Simona Halep, pe Facebook.

S-a aflat verdictul oficial dupa accidentarea Simonei Halep
S-a aflat verdictul oficial dupa accidentarea Simonei Halep

Are 18 zile să se recupereze până la Roland Garros

Sportiva a postat și câteva imagini, din care se vede cu ochiul liber că este bandajată pe gamba stângă și folosește o cârjă pentru a se putea deplasa. Accidentarea Simonei Halep nu putea veni într-un moment mai prost, deoarece pentru jucătoarea de tenis urmează cea mai importantă parte a sezonului: Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Simona Halep are doar 18 zile de recuperare edicală, până la startul turneul ei preferat: Roland Garros, care începe pe data de 30 mai. Turneul de la Wimbledon va lua startul pe 28 iunie, iar Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde Simona vrea să câștige o medalie, încep pe 23 iulie.

”Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. Eu o să-mi fac programul normal. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, declara Simona Halep pentru GSP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI