Vedeta din România pe care Pro TV a dorit-o cel mai mult la Survivor. Au bombardat-o cu telefoanele. ”Nu mă văd acolo”

Badea Violeta, Mirabela Năstase 22.12.2021, 10:10
Vedeta din România pe care Pro TV a dorit-o cel mai mult la Survivor. Au bombardat-o cu telefoanele. ”Nu mă văd acolo”

Survivor România sau Asia Express reușesc să atragă ca un magnet vedetele din țara noastră. Mai multe nume sonore și-au exprimat dorința de a participa la aceste show-uri pentru că le oferă vizibilitate și, implicit, contracte noi și bani. Totuși, există și o persoană publică din România care a declinat ambele emisiuni. Iată despre cine este vorba!

Vedeta care a refuzat participarea la Survivor România

Atât Survivor România, cât și Asia Express le oferă vedetelor din țara noastră o șansă unică de a se remarca și de a le demonstra tuturor că sunt capabile să-și depășească limitele.

Dincolo de acest lucru, cei care se angrenează în competiție sunt răsplătiți și cu sume impresionante de bani, dar chiar şi aşa există o persoană publică care a declinat ambele show-uri.

Este vorba despre Elena Gheorghe. Producătorii de la Pro TV ar fi insistat destul de mult pentru a bate palma cu artista, însă, totul a fost în zadar. Cântăreața a spus că nu ar putea să stea departe de cei doi copii ai săi.

„Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii.

Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge.

Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Ce vedeta a refuzat participarea la Survivor Romania
Ce vedeta a refuzat participarea la Survivor Romania

Unde îți va petrece sărbătorile

Elena Gheorghe a dezvăluit că va petrece, anul acesta, Crăciunul și Revelionul acasă, alături de familie. De masa festivă se va ocupa, însă, mama sa. Cu toate astea, cântăreața spune că va ajuta la prepararea salatei de boeuf.

„Avem o cântare zilele acestea, apoi de Revelion în București, ceea ce înseamnă că la început și final de petrecere vom sta cu copiii acasă”, a spus artista pentru aceeași sursă.

Ce planuri are artista pentru 2022

Elena Gheorghe a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut întreaga planetă, inclusiv țara noastră. Cântăreața speră ca 2022 să fie măcar mai bun decât anul acesta.

„În 2020, a fost șocul ăla mare, după care am avut cu toții așteptări de la 2021, dar a fost mai rău, horror, au murit foarte mulți oameni.

A dispărut o generație de bunici, fie de Covid, fie din alte cauze medicale, că nu au mai avut tratament. Nu au putut ajunge la spital pentru analize.

Au pierit sate întregi, este incredibil. Dacă ne-ar fi spus cineva ce va urma, am fi zis că nu se poate, dar uite că s-a întâmplat. Sper ca anul 2022 să fie măcar mai bun decât 2021”, a mai spus artista.

Elena Gheorghe a trecut prin momente extrem de dificile în 2021. Chiar luna aceasta, artistei i-a decedat bunica și a suferit foarte mult în urma acestei pierderi.

Urmăriți Impact.ro și pe