Vedetă din România, la un pas de tragedia din Egipt. Artista a fost în vacanță în același loc cu românca ucisă de rechin. „Nu aș mai avea curaj”

Badea Violeta 05.07.2022, 13:26

Cazul Roxanei Donisan, românca sfâșiată pe data de 1 iulie de un rechin în Egipt, a șocat o lume întreagă. Femeia de 40 de ani era funcționară la Direcția de Finanțe și era pasionată de călătorii. Părinții acesteia sunt devastați de durere. În stare de șoc se află și o vedetă din România. Aceasta a fost în vacanță în același loc cu suceveanca, dar, din fericire, s-a întors teafără acasă. Acum spune că nu ar mai avea curajul să viziteze stațiunea respectivă. Iată despre cine este vorba!

Georgiana Lobonț a fost în același loc unde a fost ucisă de rechin românca din Suceava

O vedetă din țara noastră a fost, de curând, în vacanță în Egipt, mai exact în stațiunea în care românca din Suceava și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

Georgiana Lobonț, căci despre ea este vorba, este șocată de cazul Roxanei Donisan, care a fost ucisă de un rechin, și spune că nu va mai merge să înoate în Hurghada, Egipt.

Cântăreața a rămas înmărmurită când a auzit de tragedie, mai ales că și ea a practicat snorkeling, o activitate sportivă de scufundare/înot la suprafața apei.

„Nu aș mai avea curaj să mă mai duc în Egipt. Am rămas șocată când am citit articolul. Sunt șocată, mai ales că am făcut și eu snorkeling cu tatăl meu și cu sora mea undeva în aceeași zonă. În Hurghada am fost și noi”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Georgiana Lobont 1
Georgiana Lobont 

Roxana Donisan era pentru a treia oară în Egipt

Roxana Donisan se afla în stațiunea Sahl Hasheesh, din Egipt. Românca era angajată la Administrația Finanțelor Publice, în Suceava. Conform părinţii săi, femeia se află pentru a treia oară în această țară. Aceştia nu își pot reveni din șoc. Nu le vine să creadă că singurul lor copil nu mai este în viață..

„Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine”, a mărturisit mama Roxanei.

Și mai dureros pentru părinții Roxanei este că salvamarii nu au luat în seamă avertismentul unui copil care a sesizat apariţia rechinului în apă. Aceștia au crezut că fetița a confundat rechinul cu un delfin.

„Să spună că li s-a părut un delfin. E de râsul lumii! Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă”, a declarat tatăl Roxanei pentru observatornews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe