Vedeta din România care vrea să se împace cu iubitul imediat după despărțire. Primele declarații. „Da, se poate”

Stan Filon 03.11.2022, 21:49
Vedeta din România care vrea să se împace cu iubitul imediat după despărțire. Primele declarații. „Da, se poate”

Cristina Cioran și-a șocat fanii, după ce a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, de Alexandru Dobrescu. Chiar dacă au declarat că s-au despărțit, cei doi încă au afaceri împreună. În plus, vedeta a precizat în exclusivitate pentru Playtech.ro că se află într-o fază de reevaluare cu partenerul său de viață și orice este posibil.

Vedeta din România care vrea să se împace cu iubitul imediat după despărțire

Așadar, la doar câteva zile după ce Cristina Cioran anunța despărțirea de partenerul său de viață, Alexandru Dobrescu, revine acum cu un mesaj care lasă calea deschisă împăcării. Cei doi au o fetiță superbă, au afaceri care merg bine, însă au apărut neînțelegerile.

Culmea, aceste neînțelegeri au apărut la doar câtva zile după ce Alexandru Dobrescu a cerut-o din nou în căsătorie pe Cristina Cioran, care se pare că încă nu se grăbește. Vedeta a declarat recent că despărțirea de partenerul de viață ar putea să nu fie una definitivă.

Vedeta din Romania care vrea sa se impace cu iubitul imediat dupa despartire
Vedeta din Romania care vrea sa se impace cu iubitul imediat dupa despartire

„O perioadă de reevaluare”

„Suntem într-o perioadă de reevaluare. E posibil orice, chiar și să ne împăcăm. Nu mai e nimic altceva de zis”, a declarat Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cei doi au două magazine de haine în centrul Capitalei, care tocmai ce au primit marfă nouă. Unele dintre hăinuțe sunt create chiar de către Cristina Cioran, care a recunoscut că toată viața a fost pasionată de modă și de crearea de haine.

„Avem și haine  unisex, dar eu mă axez pe partea de rochii, colecția e una spectaculoasă. Majoritatea sunt făcute de noi. Cos câteva zile pe săptămână. Colaborăm cu niște ateliere. Noi lucrăm tiparele, ei le execută. Avem două magazine în Floreasca, de unde cumpără foarte mulți străini.

Lucrez la rochii elegante, de ocazie, dar nu pe genul clasic, ci să iasă în evidență. E vorba despre un stil vestimentar care să te scoată în evidență, să se vadă personalitatea. Nu mi place să mă bag în mulțime și să trec neobservată.

Un pantalon poate fi 300-400 lei, un hanorac și 450-500. Dar intră 3 metri de materiale. Te și ascunzi în ele, dar și ieși în evidență. Materialele sunt de calitate. Îmi place foarte mult ce fac. Dintotdeauna am cochetat cu asta, am avut această pasiune. Am avut și prezentări de modă și mi-a plăcut tare mult”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...