Vedeta din România care poate pierde tot la divorț. Acum trăiește în lux, dar totul se schimbă într-o clipă

Badea Violeta 04.05.2022, 20:33

Una dintre cele mai frumoase blondine din showbizul românesc ar putea pierde tot ce are dacă ar hotărî să se separe legal de partenerul ei de viață. În prezent, vedeta duce o viață de lux, lipsită de griji și se laudă cu fotografii care mai de care mai inedite, pe rețelele sociale. Divorțul, însă, ar putea să-i schimbe prioritățile. Iată despre ce persoană publică este vorba!

Vedeta care ar putea rămâne săracă la divorț

Una dintre cele mai cunoscute și cochete vedete din showbiz-ul autohton are tot ceea ce îşi poate dori un om, iar fericirea pe care o simte este greu de explicat prin cuvinte. Însă, separarea legală o poate aduce la sapă de lemn. De curând, aceasta a recunoscut că a făcut o înțelegere cu partenerul ei.

Este vorba despre nimeni alta decât Valentina Pelinel, cea care a reușit să-l cumințească pe fostul patron de la Dinamo. De-a lungul timpului, Cristi Borcea a făcut numeroase cuceriri. De altfel, fostul patron al lui Dinamo are nu mai puțin de nouă copii cu patru femei diferite. În cele din urmă, acesta pare să-și fă găsit liniștea alături de fostul model internațional.

În cadrul podcastului lui Nasrin Ameri, soția omului de afaceri a făcut dezvăluiri uluitoare. Valentina Pelinel a spus că nu a fost niciodată interesată de banii partenerului său, ca drept dovadă, înainte de a ajunge în fața altarului, cei doi îndrăgostiți au recurs la separarea bunurilor.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: „ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți”. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina, în podcastul „A meritat cu Nasrin”.

Cum face bani Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Cum se înțelege cu prima soție a afaceristului

Valentina Pelinel a vorbit și despre relația pe care o are cu Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea. Blondina spune că nu a avut niciodată certuri cu aceasta, ci, din contră, au avut o relație civilizată.

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri nicioadă. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate.”, a mai spus fostul model.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...