Vedeta din România care încă își alăptează fiica de 6 ani și jumătate: “Vreau să alăptez 10 ani“

Stan Filon 23.08.2022, 20:14
Vedeta din România care încă își alăptează fiica de 6 ani și jumătate: “Vreau să alăptez 10 ani“

O vedetă din România a șocat întreaga audiență, după ce a spus că încă își alăptează fiica în vârstă de 6 ani și jumătate! Vorbim despre nimeni alta decât despre Sânziana Buruiană, mama eroină a lumii mondene autohtone. Aceasta se mândrește chiar cu faptul că încă îi oferă fiicei sale lapte matern. Spune însă că nu alăptează în public, însă a recunoscut că a mai făcut-o acolo unde nu o cunoaște nimeni.

Vedeta din România care încă își alăptează fiica de 6 ani și jumătate

Sânziana Buruiană este cunoscută de toți românii. Mondena a revenit acum în atenția publicului, după ce a făcut o dezvăluire șocantă. Dacă unele mame sunt privite ciudat atunci când încă își alăptează copiii până la vârsta de doi ani, iată că Sânziana Buruiană este convinsă parcă să bată vreun record mondial, dacă există unul.

Blondina a recunoscut cu mâna pe inimă că încă își alăptează fiica cea mare, în vârstă de 6 ani și jumătate! În plus, o alăptează și pe mezina în vârstă de doi ani, așa că vedeta este ocupată toată ziua cu hrănirea copiilor săi. Mai mult decât atât, Sânziana a spus că nu vrea să se oprească aici și ar dori să-și alăpteze fetițele până la vârsta de 10 ani!

Vedeta din Romania care inca isi alapteaza fiica de 6 ani si jumatate
Vedeta din Romania care inca isi alapteaza fiica de 6 ani si jumatate

Ce spune medicul despre alăptarea copilului de 6 ani

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a explicat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Când vine vorba e alăptatul în public, Sânziana Buruiană își pierde curajul și spune cănu face asta niciodată, cel puțin nu în România. A recunoscut că și-a mai hrănit copiii în public, însă în timp ce se afla în vacanță în Budapesta!

„Mi-e rușine să alăptez în public. La Budapesta am mai încercat că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!”, a mai spus blondina pentru sursa menționată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...