O mai știi pe Sânziana Buruiană? Cât de bine îi merge de când s-a mutat în Ungaria. ”Muncesc doar o oră pe zi”

Iancu Andreea 07.12.2021, 18:37

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute asistente TV, care a reușit să se bucure de o carieră în televiziune recentă după ce a acceptat să fie protagonista reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars. Blondina, alături de cele două fiice ale ei, au cucerit publicul cu stilul lor de viață. De curând însă, Sânziana Buruiană s-a mutat în Ungaria, acolo unde recunoaște că îi merge foarte bine. Vedeta a reușit să dea lovitura cu noul său job.

Cu ce se ocupă Sânziana Buruiană în Ungaria. Vedeta s-a mutat cu toată familia peste hotare

Fosta asistentă TV trăiește o perioadă minunată alături de familia sa, după ce a decis să renunțe la colaborarea cu Antena Stars, acolo unde era protagonista show-ului „Mămici de pitici cu lipici”. De curând, Sânziana Buruiană s-a mutat în Ungaria, împreună cu fiicele sale și soțul său, vedeta acceptând să facă parte dintr-un proiect important în Budapesta, tot în televiziune.

Blondina a povestit pentru click.ro că s-a bucurat de un an prolific, mai cu seamă după ce s-a mutat peste hotare cu întreaga familie. Vedeta a reușit deja să se adapteze în Budapesta, acolo unde a acceptat o ofertă de nerefuzat. Sânzi face parte dintr-un proiect de televiziune pentru care este plătită foarte bine. Aceasta prezintă o emisiune de teleshopping în Budapesta.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la „Mămici de pitici” am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!, a povestit Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Sânziana Buruiană s-a mutat în Ungaria
Sânziana, alături de fiicele sale și de soțul său

Blondina s-a adaptat fără probleme în Budapesta. „Este un oraș de vis”

Deși mulți sunt reticenți când vine vorba despre schimbări drastice, se pare că Sânziana Buruiană dovedește încă o dată că este o fire puternică. Vedeta se bucură de noua viață, la Budapesta, acolo unde timp de o oră pe zi participă la filmările pentru emisiune. Fosta asistentă TV a recunoscut că locuiește în chirie, într-un apartament cu puțin spațiu deschis, și este extrem de mulțumită de liniștea orașului.

Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi, a recunoscut Sânziana, pentru sursa citată.

Fiicele sale se bucură de noua viață

Sânziana și-a botezat fiica cea mică anul acesta, însă speră să se poată întoarce în ară pentru tăierea moțului copilei. Totuși, în timp ce blondina așteaptă să vadă ce măsuri restrictive vor institui autoritățile din România, micuțele sale au parte de tot felul de activități care le ocupă timpul, chiar și în Ungaria, țara care a adoptat familia Sânzianei.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei, a mai povestit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...