EXCLUSIV

Vedeta din România care are un număr record de fini: „Nu vă pot spune cu exactitate cifra, dar rata divorţurilor tinde spre zero” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 08.12.2021, 18:55
Vedeta din România care are un număr record de fini: „Nu vă pot spune cu exactitate cifra, dar rata divorţurilor tinde spre zero” EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, se pot lăuda cu o performanță pe care nu o întâlnim pe toate drumurile. Cei doi au „mână foarte bună” la nășit, iar chestiunea în cauză poate fi verificată cu date matematice. Pe scurt, deși spune că nu și-a făcut niciodată un calcul exact al perechilor de fini cu care se poate lăuda deja, Bebe Mihu susține că numărul acestora e unul „mare”.

„Când voi avea timp și plăcere o să-mi fac odată și odată contabilitatea și în acest caz. Nu acum însă, poate peste câțiva ani. Dar, eu și Maria mea vă putem asigura că avem mână foarte bună, nu bună, la așa ceva”, susține cunoscutul impresar Bebe Mihu.

Depășesc o sută de fini, cu lejeritate

El a declarat pentru impact.ro, la insistențele noastre, că dacă ar fi totuși să facă un calcul rapid, cifra ar trece pragul a 100 de fini, cu lejeritate:

„Păi, să vedem. Dacă iau în calcul cei 36 de ani de căsătorie pe care îi am în comun cu Maria, și dacă pun o medie minimă de trei fini pe an, deși e o medie sărăcăcioasă, atunci trecem deja de prima sută de fini. Dar, vă repet, nu am o contabilitate clară în acest domeniu. Deși poate că ar trebui să avem!”, se amuză de situația creată Bebe Mihu.

Vedeta din Romania care are un numar record de fini
Bebe Mihu si Maria Dragomiroiu

Rata divorțurilor tinde spre zero

Pe de altă parte, el și soția sa spun că sunt siguri de un lucru în toată povestea. E vorba despre rata scăzută, ba de-a dreptul ridicolă, a divorțurilor în rândul finilor lor.

„Dacă despre numărul exact al finilor noștri nu vă pot cu exactitate cifra, în schimb vă pot spune rata divorțurilor, ca să zic așa. Ea tinde spre zero, ceea ce pentru noi e un veritabil motiv de mândrie”, adaugă același Bebe Mihu.

Cum își țin finii aproape

Cunoscutul impresar susține că totul pornește însă de la alegerea finilor și că ceea ce contează în acceptarea lor e dorința lor profundă de a se implica în povestea respectivă.

„Să știți că nu ținem lecții de viață. Aș, nici pomeneală. Ce, mă vedeți pe mine sau pe Maria mea, ținând teorii goale celor apropiați? Le vorbim în schimb, pe scurt și din inimă, celor care vin către noi cu asemenea propuneri de suflet.

Mai tuturor le spun că viața e prea scurtă ca să fie trăită haotic sau nutrind sentimente pe care nu știu acum a le califica unuia sau altuia. Cine face așa ceva se păcălește, după mine, pe el în primul rând, și apoi și pe cei din jur! Iar lecția noastră, dacă o pot numi așa, ține până astăzi!”, indică el „rețeta-minune” cu care reușesc de decenii să-și țină aproape finii.

L-au nășit și pe Gheorghe Gheorghiu

Cel mai recent caz de cununie al soților Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu s-a consumat la jumătatea lunii noiembrie, când cei doi au fost martorii ceremoniei prin care interpretul de muzică ușoară, Gheorghe Gheorghiu, a luat-o de soție pe aleasa inimii sale, Gabriela, o româncă plecată de ani buni din țară și care deține cel mai apreciat restaurant cu mâncăruri tradiționale din întreg New York-ul.

Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu își vor revedea finii cei mai proaspeți chiar la finele acestui an, fiindcă au decis să facă împreună trecerea dintre ani, chiar la New York, organizând o nouă petrecere de pomină, în aceeași sală unde cu o lună și jumătate mai devreme a fost organizată și „nunta anului”!

Urmăriți Impact.ro și pe