EXCLUSIV

Ce pensie încasează, de fapt, Maria Dragomiroiu. Soţul artistei a spus adevărul: “A știut să pună găleata, când a plouat!” EXCLUSIV

Carmen Andrei 01.10.2021, 23:24

Celebrul impresar Bebe Mihu a asistat, neputincios, la scandalul provocat de Elena Merișoreanu, pe seama pensiei Mariei Dragomiroiu. Acum, însă, îi dă replica, prin intermediul impact.ro: ”S-a înțeles greșit, soția mea nu are pensie de 1.200 de lei, o ducem bine, Doamne ajută! Maria a știut să pună găleata, când a plouat!”.

Bebe ne-a vorbit și despre cei aproape 100 de fini, despre nunta lui Gigi Gheorghiu, din America, unde va fi din nou naș, dar și despre turneul de peste Ocean, de anul viitor.

”Noi o ducem bine, cu banii, Maria a știut să pună găleata, când a plouat!”

Celebrul impresar al vedetelor Bebe Mihu a dorit să lămurească lucrurile, în scandalul provocat de Elena Merișoreanu: ”S-a înțeles greșit, soția mea nu are pensie de 1.200 de lei. Ea a spus așa: Cum ar putea trăi cineva dintr-o pensie de 1.200 de lei?, dar nu că ea ar avea atâta. Dar, noi o ducem bine, Doamne ajută!”.

”Maria a știut să pună găleata, când a plouat. Mulțumim bunului Dumnezeu, este un subiect închis, Maria este solicitată la evenimente. Avem din ce trăi, cu aceste facturi enorme, care vor fi la curent și la gaze, noi avem cu ce le plăti, mai rău este de cei cu pensii mici”, a adăugat Bebe Mihu.

Ce pensie incaseaza, de fapt, Maria Dragomiroiu. Sotul artistei a spus adevarul A stiut sa puna galeata, cand a plouat EXCLUSIV
Bebe Mihu si Maria Dragomiroiu

”Ajungem la 100 de fini, cu nunțile din 2023!”

Dar, Bebe ne-a vorbit și despre cei aproape 100 de fini, despre nunta lui Gigi Gheorghiu, care va avea loc în luna noiembrie, în America, unde va fi din nou naș, dar și despre turneul de peste Ocean, de anul viitor:

”Vom pleca luna aceasta în America, dar, după nunta lui Gigi Gheorghiu, revenim imediat în țară. Iar în ianuarie-februarie facem turneu cu 3 Sud Est, 25 de ani de activitate, peste Ocean”.

Întrebat de reporterii impact.ro câți fini au, Bebe Mihu ne-a dezvăluit: ”Cu nunțile planificate în 2023, ajungem la 100 de fini. Cu toți avem relații bune!”. Bebe Mihu a postat pe Facebook afișele spectacolelor pe care Maria le va susține în America, în luna octombrie, alături de Gigi Gheorghiu și de alți artiști. Iar în ianuarie ei vor reveni în America, pentru alte spectacole, inclusiv cu trupa 3 Sud Est.

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu și-au aruncat vorbe grele, din cauza pensiei

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu, cândva bune prietene, și-au aruncat vorbe grele, în urmă cu câteva luni. Prima care a pus sare pe rană a fost Elena Merișoreanu, care a declarat: ”Maria are un soț impresar, mai cântă, nu trăiește doar din pensia de 1.200 de lei, cum sunt alți artiști”.

Maria i-a dat replica: ”Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, Elena a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci la tv și să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta”.

Urmăriți Impact.ro și pe