Vedeta din România care are rudele la Kiev. „Situația e gravă, vreau să le aduc aici”

Badea Violeta 24.02.2022, 15:53

Imaginile cu oamenii care încearcă să părăsească teritoriul Ucrainei au îngrozit-o pe o vedetă din România. Aceasta este extrem de îngrijorată după ce a văzut aceste scene ale disperării, mai ales că are mai multe rude care acum se află chiar în mijlocul războiului. Vedeta face tot posibilul pentru a-i aduce în România pe cei dragi. Iată despre ce persoană publică este vorba!

Vedetă din România, îngrozită de soarta rudelor din Kiev

O vedetă din România trece prin clipe de groază, după ce Rusia a atacat Ucraina. Este vorba despre Cristina Șișcanu, care a mărturisit, recent, pe InstaStory că rudele ei se află în capitala Ucrainei.

În această dimineață, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities le-a mărturisit internauților că unchiul, mătușa și verișoarele sale împreună cu familiile lor se află în Kiev, zonă atacată de ruși.

„Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși.

Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Siscanu
Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu, despre situația rudelor sale

Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor săi că rudele sale trec printr-o situație extrem de dificilă. De altfel, aceasta a mărturisit că unchiul său a fost nevoit să aștepte trei ore să-și alimenteze mașina din cauza cozilor kilometrice.

„A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu vrea să-și aducă rudele acasă

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a mai spus că vrea să-și aducă rudele în România pentru a fi protejate în această perioadă dificilă, însă acestea refuză să-și părăsească casele.

„Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii.

Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai adăugat vedeta.

Amintim că Rusia a declanșat războiul în Ucraina astăzi, 24 februarie. Armata rusă a pătruns în mai multe orașe, iar mai multe explozii au fost auzite de cetățenii ucraineni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...