Vedeta de la CFR Cluj a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu. „Țipă mereu. M-am săturat, să-mi dea banii”

Marian Cărăvan 14.09.2020, 16:38
Vedeta de la CFR Cluj a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu. „Țipă mereu. M-am săturat, să-mi dea banii”

La CFR Cluj scandalurile se țin lanț după eliminarea din Champions League. Problemele financiare i-au încolțit pe jucătorii campioanei României, iar unul dintre jucătorii de bază a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu.

Vedeta de la CFR Cluj a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

Nu e deloc liniște la campioana României, după eliminarea din Champions League. La CFR Cluj este o atmosferă tensionată, practic o continuarea celor întâmplate sezonul trecut. Pe de o parte problemele financiare, pe de altă parte relația lui Dan Petrescu cu jucătorii. Una dintre vedetele echipei din Gruia s-a săturat de atitudinea pe care „Bursucul” o are față de el. Nu se mai înțelege deloc cu antrenorul care a adus ultimele trei titluri de campioană pentru CFR.

Ciprian Deac a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, după CFR – Hermannstadt 1-0, meci în care mijlocașul dreapta nu a putut fi utilizat, el accidentându-se în timpul întâlnirii dintre Austria și România, fiind schimbat în minutul 40 cu Gabi Iancu. Conform ProSport, internaționalul român s-a săturat de atitudinea lui Dan Petrescu și le-ar fi povestit apropiaților că indiferent de cum joacă, antrenorul îl critică și pune încontinuu presiune pe el.

„Nici nu încep bine meciurile că începe să țipe la mine ba că nu cobor suficient în apărare, ba că nu mai pot să centrez bine, că nu am forță. M-am săturat! Urlă fără oprire! Să facă ce vrea, pot să fiu și rezervă, nu mă mai interesează. Eu oricum mai am doi ani de contract și nu am de gând să plec, îmi duc înțelegerea la final. Clubul trebuie să mă plătească!”, s-a destăinuit Ciprian Deac prietenilor săi.

Ciprian Deac, 34 de ani, are un salariu lunar de 20.000 de euro.

Ce trebuie să facă Ciprian Deac pentru a juca

Ciprian Deac s-a accidentat în timpul meciului Austria – România 2-3, din Liga Națiunilor și nu a putut fi folosit de Dan Petrescu în victoria chinuită a CFR-ului, 1-0 cu Hermannstadt. Cum se apropie și un meci din preliminariile Europa League, antrenorul campioanei României a spus ce ar trebui să facă Ciprian Deac pentru a prinde lotul cu Djurgardens.

„Dacă era după el, ar fi jucat încă din seara asta. Dar trebuie să vorbesc cu staff-ul medical, să văd care e starea lui.

Pentru a juca în Suedia, Deac ar trebui să fie pe teren măcar o repriză cu Astra”, a declarat Dan Petrescu, după meciiul cu Hermannstadt.

CFR Cluj o va întâlni pe Astra, la Giurgiu, pe 18 septembrie, de la ora 21:00. Meciul Djurgardens – CFR Cluj, din turul 3 al preliminariilor Europa League, se va disputa pe 24 septembrie, într-o singură manşă, în Suedia.