Vasile Muraru, îngrijorat pentru Alexandru Arșinel. Ce i-a spus ultima oară la telefon: „Acum nu mai răspunde nimeni”

Ana Anitoiu 21.07.2022, 19:56
Vasile Muraru, îngrijorat pentru Alexandru Arșinel. Ce i-a spus ultima oară la telefon: „Acum nu mai răspunde nimeni”

Vasile Muraru este îngrijorat pentru Alexandru Arșinel, în contextul în care fiul actorului a declarat că l-a internat la un cămin specializat pe probleme locomotorii. Actorul a dezvăluit ce i-a spus colegul său ultima oară când au vorbit la telefon.

Vasile Muraru, despre ce i-a spus Alexandru Arșinel ultima dată la telefon

Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, a spus că a mai încercat să afle în ce stare se află Alexandru Arșinel, dar nu i s-a răspuns la telefon. Actorul a precizat că va mai insista și a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu colegul său.

„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț.

Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică.”, a spus actorul Vasile Muraru, pentru Ego.ro.

Vasile Muraru, ingrijorat pentru Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel

Fiul lui Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre actor

Fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, a dezvăluit pentru Impact.ro, miercuri, că și-a internat tatăl la un cămin specializat pe probleme locomotorii, aflat în apropierea Bucureștiului. Motivul este acela că actorul are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa.

„Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a spus Cristian Arșinel.

La finalul anului trecut, lui Alexandru Arșinel i-a fost montat un stent la inimă, la un spital privat din București, Actorul, acum în vârstă de 83 de ani, care a trecut și printr-un transplant de rinichi, nu a mai urcat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde a jucat în ultimele trei decenii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...