Varianta sportivă a lui Sandero, RS, va cuceri Europa? Pozele publicate pe social media au cucerit pe toată lumea

Stan Filon / 14.12.2020, 20:37

Poate nu știați, dar există și varianta mai ”cu mușchi” a Sandero! Această variantă ar putea deveni mult mai cunoscută, dacă se va lansa și în Europa! Cine a dat semnalul? Ei bine, Sandero RS care se vinde acum doar în Argentina și Brazilia sub marca Renault a fost fotografiat prin Paris.

Se lansează Sandero RS și în Europa?

Așadar, se pare că cineva testează piața europeană pentru varianta Sandero RS, iar fotografiile au făcut deja valuri, după ce rețelele de socializare s-au umplut cu fotografii, dar și cu mesajele fanilor Snadero.

Cum imaginile sunt surprinse în Paris mai mulţi comentatori s-au întrebat dacă nu cumva se pregăteşte lansarea Sadero 3 în varianta sportivă RS şi pe piaţa europeană.

Sandero RS s-ar putea lansa si in Europa
Sandero RS s-ar putea lansa si in Europa

Accelerează până la 100 de km/h în doar 8 secunde

Actuala generaţie a lui Sandero se vinde în America de Sud sub brandul Renault şi este echipată cu un motor pe benzină de 2 litri, care dezvortă 150 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, iar performanţele nu sunt deloc de neglijat.

Viteza maximă a Sandero RS este de 202 kilometri pe oră și poate accelera până la 100 de kilometri pe oră în doar 8 secunde, arată motorsactu.com. Sandero RS este dotat cu suspensie reglabilă Renault Sport, direcţie electro-hidraulică, iar sistemul de frânare este echipat cu discuri pe toate cele patru roţi.

Sandero RS oferă trei moduri de conducere: Standard, Sport şi Sport + şi mai dispune de asistenţă la pornire în pantă, ESP, sistem de infotainment Media Nav Evolution şi control automat al climatizării.

Mai are și oglinizi ajustabile electric, tempomat cu limitator de viteză sau cameră de marșarier. Singura opțiune este vopseaua metalizată în nuanțele Fire Red, Étoile Silver sau Nacré Black.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI