Valeriu Răchită, atac dur la Ilie Dumitrescu. „Să rămână la cerculețe și triunghiuri”

Marian Cărăvan 07.10.2020, 11:38
Valeriu Răchită, atac dur la Ilie Dumitrescu. „Să rămână la cerculețe și triunghiuri”

Ilie Dumitrescu și Valeriu Răchită duc de câteva zile un „război” și își plătesc polițe în presă pentru fiecare declarație făcută. A venit rândul lui Răchită să-i dea replica fostului său coechipier de la Steaua.

Cum a început „războiul” Ilie Dumitrescu – Valeriu Răchită

Valeriu Răchită a făcut câteva afirmații despre Janusz Gol, jucătorul lui Dinamo căruia i-a analizat prestația de când polonezul a ajuns la echipa din Ștefan cel Mare. S-a bazat pe cifre și a făcut o analiză pertinentă. L-a criticat pe nou-venitul Janusz Gol după prestația din derby-ul FCSB – Dinamo.

„Janusz Gol are 18.000 de euro salariu, pentru ce? Pentru un cot? Probabil că a greșit secția, are și secție de box Dinamo, de karate. Nu înțeleg cum s-a făcut scouting-ul, cum au fost aduși acești jucători”, a declarat Valeriu Răchită, la ProX.

Valeriu Răchită a fost contrat imediat de analistul TV Ilie Dumitrescu.

„Când începi construcția de la nivelul fundașilor, îți asumi asemenea greșeli. Gol a greșit, dar nu poți să-l critici după un meci. Nu poți să spui că nu e fotbalist bun după o greșeală. E amatorism, înseamnă că ești diletant!”, a declarat Ilie Dumitrescu, în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

valeriu rachita atac dur la ilie dumitrescu
Ilie Dumitrescu o avea oare în față foaia cu cerculețe și triunghiuri de care pomenește Valeriu Răchită?

Valeriu Răchită, atac dur la Ilie Dumitrescu

Nici Valeriu Răchită nu s-a lăsat mai prejos și a avut azi o replică dură pentru fostul său coleg de la Steaua. Răchită vine cu argumente care să suțină afirmațiile sale despre jucătorul lui Dinamo, Janusz Gol. Se bazează pe cifrele jucătorului. Și acestea nu par a fi deloc în favoarea polonezului. Valeriu Răchita spune că nu e deranjat de afirmațiile lui Ilie Dumitrescu, dar nu a scăpat prilejul de a-l ironiza pe cel ce acum e analist TV.

„Nu m-a deranjat, pentru că o spune Ilie, dar el are vreun trofeu? Eu cred ca Ilie trebuie să stea cu foaia lui în față, cu pixul, să deseneze în continuare cerculețe si triunghiuri. Am fost în studio și am văzut ce este pe foaia lui, sunt desfășurătorul, cerculețe și triunghiuri. Eu am vorbit despre Janusz Gol pe cifre. Abia aștept să ma «toace» Ilie, să vedem pe ce parte, profesional, social”, a afirmat Valeriu Răchită, la Pro Sport Live.

Fostul jucător al roș-albaștrilor a mai întărit încă o dată afirmațiile despre Janusz Gol.

„Janusz Gol a jucat cinci meciuri la Dinamo, n-are nici o pasă de gol, niciun gol, are trei cartonașe galbene și un cot pentru 18.000 de euro pe lună. Dacă ăsta e un jucător care merită 18.000 de euro, atunci înseamnă ca sunt amator din toate punctele de vedere”, a mai declarat Valeriu Răchită.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe