Valentina Pelinel, total schimbată după operaţia la picior. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Borcea

Beatrice Dumitru 28.10.2021, 14:32
Valentina Pelinel, total schimbată după operaţia la picior. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Borcea

Valentina Pelinel a suferit o operația la ligamente în urmă cu o săptămână. Soția lui Cristi Borcea a ajuns pe masa chirurgului din cauza unui accident suferit la schi, în urmă cu opt ani. Recent, Valentina Pelinel a postat o imagine pe rețelele de socializare cu care și-a îngrijorat și mai mult fanii.

Valentina Pelinel, schimbată total de problemele din ultima vreme

Pe vremea când era căsătorită cu Cristian Boureanu și se aflau într-o vacanță în Austria, Valentina Pelinel a suferit o ruptură de ligament pe pârtia de schi. Deși i s-a recomadat să se opereze imediat, fostul manechin a refuzat. Dar pentru că este o fire activă care face foarte mult sport, soția lui Cristi Borcea a fost nevoită să recurgă la această intervenție, pentru că i-a cedat ligamentul.

„A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația. Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare”, a spus vedeta.

Valentina Pelinel, total schimbată după operaţia la picior. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Borcea (pare mai slaba decat de obicei si mai trasa la fata)
Valentina Pelinel, în perioada de recuperare după operație. Sursa foto: Facebook / Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a început deja recuperarea, care va dura șase luni. În fotografia postată pe rețelele de socializare, soția lui Cristi Borcea apare într-o ipostază îngrijorătoare, deoarece se vede clar că problemele de sănătate și intervenția suferită i-au afectat puternic organismul.

„Faceți cunostință cu noile mele accesorii pentru următoarea perioadă. Cum vi se par? Sunt rosii să-mi poarte noroc ca să termin recuperarea mai repede. De Halloween, sigur voi avea avea cel mai reușit costum”, este mesajul postat de Valentina Pelinel alături de fotografia publicată pe contul său de Facebook.

Cristi Borcea, alături de soția sa în acestă perioadă

Valentina Pelinal a mărturisit că în această perioadă dificilă, soțul său, Cristi Borcea, o susține cel mai mult, împreună cu familia și prietenii. Fostul manechin mai spune că se simte fericită că are astfel de oameni în jurul ei, care îi fac viața și perioada de recuperare mai ușoare.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018, nunta având loc la Budapesta. Cuplul are trei copii, un băiețel, Milan Cristian, și gemenele Indira și Rania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...