Valentin Cojocaru, fost portar de la FCSB și Farul Constanța, apel disperat din Ucraina. „Rog ambasada să ne ajute să ieșim din țară!”

Sorin Barbu 24.02.2022, 15:45
Valentin Cojocaru, fost portar de la FCSB și Farul Constanța, apel disperat din Ucraina. „Rog ambasada să ne ajute să ieșim din țară!”

Sunt probleme tot mai mari în Ucraina, după atacul Federației Ruse. Sute de mii de oameni au luat calea pribegiei, iar cei care lucrează acolo sunt disperați să plece din zona de război. Este și cazul lui Valentin Cojocaru. Fostul portar de la FCSB și Farul Constanța își dorește foarte tare să se întoarcă acasă și strigă după ajutor.

Valentin Cojocaru, disperat să plece din Ucraina

Teama a cuprins rapid Ucraina! Federația Rusă a atacat în forță, la primele ore ale dimineții, iar sute de mii de oameni încearcă să fugă din cale războiului. Primii refugiați au ajuns deja la granița cu România, iar oficialii din țara noastră așteaptă aproape jumătate de milion de ucraineni.

Valentin Cojocaru, fostul portar de la FCSB și Farul este foarte speriat de situația din Ucraina. El joacă la Dnipro Dnipropetrovsk, iar orașul în care locuiește se află destul de aproape de granița cu Rusia și la doar patru sute de kilometri de o zonă fierbinte: Lugansk. Portarul român este foarte speriat și vrea să se întoarcă rapid acasă.

„Situația este dificilă și complicată, în momentul de față suntem blocați în Ucraina și nu putem părăsi țara. E regim de război. În acest moment totul e închis. As vrea sa fac un apel către Ambasada României în scopul de a ne ajuta sa ieșim din țară în siguranță. Mulțumesc!”, a declarat Valentin Cojocaru în gsp.ro

În momentul în care au aflat de atacul Rusiei, brazilienii de la Dinamo Kiev și Șahtior au făcut echipă și au cerut, printr-un mesaj video, să fie lăsați să plece acasă.

Este vorba de 14 fotbaliști și familiile lor: Marlon, Vitao, Ismaily, Dodo, Vinicius Tobias, Marcos Antonio, Maycon, Alan Patrick, David Neres, Tete, Pedrinho, Fernando şi Junior Moraiş sunt jucătorii brazilieni care evoluează la Şahtior, în timp ce Vitinho evoluează la Dinamo Kiev, sub comanda lui Mircaa Lucescu.

Liga Profesionistă din Ucraina a anunțat că a suspendat campionatul care ar fi trebui să înceapă vineri.

 

Urmăriți Impact.ro și pe