EXCLUSIV

Vă mai amintiți de solistul piesei ”Coji de portocale”, care rămăsese fără bani de mâncare? Cum a ajuns să se descurce în pandemie

Oana Pascaru 15.04.2021, 20:16

Cristi Nistor, solistul care dăduse lovitura cu piesa “Coji de portocale”, în 2006, alături de artista Simona Nae, a trecut de la extaz la agonie, confruntându-se, în urmă cu ceva vreme, cu serioase probleme financiare. Contactat de reporterii impact.ro, Cristi ne-a povestit cum se descurcă acum, la vreme din pandemie: ”Sunt așezat, la casa mea, în Ardeal”.

Ce s-a întâmplat cu solistul piesei “Coji de portocale” după perioada dificilă din viața sa

“A fost atunci o perioadă neagră pentru mine”, ne spune Cristi, despre lunile cumplite, când nu avea bani nici de un acoperiș deasupra capului.  Acum, lucrurile s-au rezolvat, cu multă ambiție:

Nu m-am reprofilat, nu fac altceva, tot cu muzica mă ocup! Petrec mult timp prin studio în perioada asta. Aștept să intrăm în normal și să se dea drumul la concerte, ca să ne putem face treaba. Am și uitat de acea perioadă, de acum șase ani, a fost una destul de dificilă, dar sunt de părere că în viața fiecărei persoane sunt urcușuri și coborâșuri, nu numai a mea a fost umbrită. Acum sunt bine, lucrurile sunt în regulă. A fost o cădere atunci. Acum sunt așezat la casa mea, de ceva timp, m-am mutat în Ardeal, unde mi-am cumpărat casă. Aici stau și părinții mei, în Ardeal, și e bine așa cum sunt, a declarat Cristi Nistor, pentru impact.ro.

Nu și-a găsit încă sufletul pereche: “Nu m-am însurat! Eu sunt legat pe viață cu muzica”.

Cântărețul a trecut prin momente dificile
Cântărețul a trecut prin momente dificile

În urmă cu șase ani și-a șocat fanii cu mesajul  postat pe conturile sociale:  ”Sunt încă un artist care ajunge în stradă. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile”

În 2015, Cristi Nistor, solistul hit-ului “Coji de portocale”, posta un mesaj pe contul său de Facebook, în care își striga durerea cu privire la situația financiară. Nu avea spectacole și nici bani pentru chirie:

Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viața, nu mai pot să stau unde stau și nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi niște lucruri care poate vă vor șoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni și nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată, la rându-i, în datorii. Am avut 3 sau 4 cântări, în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3.000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de doi ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile și bineînțeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea, nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio. Vă mulțumesc celor care au răspuns pozitiv invitației mele, însă dată fiind situația, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranța că nu va fi pentru totdeauna. Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin piesa ‘Dragostea e un drog’ pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înțeles!, menționa interpretul.

Urmăriți Impact.ro și pe