O artistă celebră din România face livrări pentru a putea trece cu bine peste pandemie: „Sunt un om care se gândește și la ziua de mâine” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 10.12.2020, 21:12

O artistă celebră din România face livrări pentru a putea trece cu bine peste pandemia de coronavirus. Ea a spus că a lăsat muzica la o parte, deocamdată, ca să pună siguranța familiei sale pe primul plan, și a explicat exact din ce se întreține, într-un interviu acordat redacției Playtech-Impact.

Ce artistă a ajuns să facă livrări ca să supraviețuiască în perioada pandemiei de coronavirus

Cei mai mulți artiști și-au văzut veniturile mult reduse după izbucnirea pandemiei de coronavirus, ce i-a împiedicat să mai participe la evenimente și să își desfășoare activitatea așa cum obișnuiau. La fel s-a întâmplat și în cazul Adinei Postelnicu, care are o relație cu Glance, un rapper originar din Yemen, al cărui nume real este Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de un an, Zaynab Maria.

”Ne-am descurcat bine, pentru că sunt un om care se gândește și la ziua de mâine. Nu am rămas total descoperiți, am avut și indemnizația copilului. Plus că Glance și-a făcut o firmă de delivery. Ne-am reorientat ca fiecare. Concerte nu am avut, iar la filmări nu m-am dus deloc, pentru că nu ne jucăm având copiii și pe mama. Am fost sunată să merg de Revelion la filmări dar am refuzat”, a spus Adina Postelnicu, pentru redacția Playtech-Impact.

Ce crede ea despre ajutorul de la stat pentru artiști

Adina Postelnicu a dezvăluit care este opinia ei în ceea ce privește acordarea unui ajutor de la stat pentru artiști, în perioada pandemiei de coronavirus. Ea consideră că acest demers nu este deloc de condamnat, deoarece artiștii aduc contribuții importante.

”Normal că sunt de acord cu demersul artiștilor, nu mi se pare deloc de condamnat. Noi plătim taxe ca toți ceilați oameni, e absolut firesc ca într-o perioadă de genul acesta să fim și noi ajutați. Nu e ca și când câștigam bani la negru, noi plătim taxe, chiar mari”, a spus ea.

O artista celebra din Romania face livrari pentru a putea trece cu bine peste pandemie: Sunt un om care se gandeste si la ziua de maine
Adina Postelnicu

Ce planuri i-au fost împiedicate artistei, pentru acest an

De asemenea, Adina Postelnicu a povestit că pandemia de coronavirus i-a dat peste cap un plan pe care ea și partenerul ei de viață îl aveau, în viața personală. Cei doi intenționau să se mute în casă nouă, anul acesta. Însă, artista speră ca înainte de sărbătorile de iarnă să își vadă visul împlinit, chiar dacă exteriorul casei ar urma să fie finalizat abia la primăvară. În rest, locuința a ieșit exact așa cum ea și Glance își doreau.

De altfel, Adina Postelnicu, care a născut la vârsta de 40 de ani, după ce a fost suspectă de cancer, a spus că încă nu și-a împodobit bradul. În familia ei, aceasta este o tradiție pentru Ajunul Crăciunului. Așa că fetița ei, Zeynab, care a început să meargă și să vorbească mai mult, se va bucura atunci de el.

Ce își dorește artista pentru anul viitor. A dezvăluit dacă vrea să se căsătorească

În plus, Adina Postelnicu a dezvăluit, pentru redacția Playtech-Impact, că pentru anul viitor își dorește doar sănătate pentru ea și pentru familia ei și să se termine pandemia de coronavirus. Artista a precizat că prioritatea ei și a partenerului ei de viață este copilul lor, nu o eventuală căsătorie.

”Căsătoria nu e o prioritate nici pentru mine nici pentru Glance. Prioritatea noastră e copilul acum, iar dacă vom decide vreodată că vrem să facem pasul ăsta îl vom face. Momentan suntem bine așa cum suntem. Un act nu ține doi oameni împreună, ba, din contră, ar putea fi o povară”, a spus ea.

Cum i s-a schimbat viața, în ultima vreme

Artista a mai povestit că a fost speriată de pandemia de coronavirus și că 80% dintre oamenii din jurul ei au avut sau au COVID-19. Prin urmare, a devenit exagerată cu măsurile de protecție. Totuși, în privința vaccinului împotriva noului coronavirus, Adina Postelnicu a spus că așteaptă să vadă ce se va întâmpla, deoarece deocamdată este reticentă, pentru că este vorba despre un vaccin ce nu a fost testat timp de ”nu știu câți ani”.

Adina Postelnicu a dezvăluit și cum s-a recuperat după ce a născut la vârsta de 40 de ani. ”Am dorit să pot alăpta în continuare și să nu mă supun vreunui risc, deci am ales aparate medicale. Mi-am dorit sa-mi subțiez talia și coapsele și brațele și-au recăpătat tonusul muscular și elasticitatea pielii. Am făcut toate aceste proceduri cu Ionela Preda. Am mers la ea pentru că am văzut ce minuni a făcut cu Monica Anghel”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...