„Vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Anunțul prin care Liviu Vârciu a speriat pe toată lumea

Stan Filon 27.01.2022, 14:31
„Vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Anunțul prin care Liviu Vârciu a speriat pe toată lumea

„Vă anunț că relația noastră s-a terminat”, a scris Liviu Vârciu pe o rețea socială, iar fanii săi s-au panicat imediat. Îndrăgitul cântăreț, actual om de televiziune, are o relație foarte frumoasă cu partenera sa de viață, cu care are și doi copii, iar fanii s-au gândit imediat că au apărut probleme în paradis. Ei bine, tot Liviu Vârciu a venit cu exlicații și a spus exact ceea ce îl nemulțumește și legat de cine.

Liviu Vârciu și-a speriat fanii, după ce a scris „vă anunț că relația noastră s-a terminat”

Liviu Vârciu și-a speriat fanii, după ce a scris pe Internet „vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Cu toții s-au gândit la ce este mai rău, însă au aflat la scurt timp că vedeta de televiziune glumea. Sereferea la relația lui de prietenie cu Andrei Ștefănescu, care stă numai pe internet și îl ignoră în totalitate.

„Vă spun sincer că eu am să mă cert cu el, că e cu telefonul în mână încontinuu și mă neglijează deranjant. Țin să vă anunț că din păcate relația noastră s-a terminat. Nu mă împac cu tine”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Varciu si-a speriat fanii, dupa ce a scris „va anunt ca relatia noastra s-a terminat”
Liviu Varciu si-a speriat fanii, dupa ce a scris „va anunt ca relatia noastra s-a terminat”

Cine l-a supărat pe Liviu Vârciu

Mai exact, vedeta s-a plâns că în timp ce se afla în culise cu Andrei Ștefănescu, colegul său petrece tot timpul pe telefon și nu-l bagă în seamă, astfel că relația lor de prietenie ”a luat sfârșit”. Andrei Ștefănescu are atenție distributivă, așa că a auzit anunțul colegului său și a luat imediat măsuri. A lăsat puțin telefonul și a început să fredoneze versurile din ”S-a rupt lanțul de iubire”. Ambii au izbucnit în râs, apoi au revenit pe platourile de filmare.

Între Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu există o devărată chimie, de aceea echipa pe care o fac este extrem de sudată. Sunt și foarte buni prieteni, de ani de zile, iar când sunt împreună la o emisiune, voia bună abundă, iar publicul nu se mai dezlipește de televizor.

Liviu Vârciu se pare că nu mai este Don Juanul de altă dată. Anda Călin, actuala sa iubită, care i-a dăruit și doi copii, l-a cumințit e cântăreț. Mai mult, acesta spune că nici nu mai are amintiri legate de alte femei!

De 24 de ani sub lumina reflectorelor

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show.

Liviu Vârciu se află sub lumina reflectoarelor de mai bine de 24 de ani, de când a lansat trupa LA, alături de alți doi colegi. În 1999 au lansat primul lor album de studio, Femeia, vândut în 600.000 de exemplare, un record la acel moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...