Simona Halep debutează la US Open 2019. Ce post tv difuzează meciul

Ioana Nechifor 27.08.2019, 14:30
Simona Halep debutează la US Open 2019. Ce post tv difuzează meciul

Simona Halep debutează, marți – 27 august, la US Open 2019. Sportiva își va întâlni adversara, pe americanca Nicole Gibbs, care ocupă locul 135 WTA. Confruntarea dintre cele două se va da de la ora 20:30. Înainte de orice meci pe care îl are, Simona Halep are grijă să respecte o superstiție, în speranța că va reuși să dea tot ce e mai bun și că lucrurile vor evolua în favoarea ei.

Simona Halep, la US Open 2019. Ce post tv difuzeză meciul

Meciul dintre Simona Halep și Nicole Gibbs, din turul 1 US Open 2019, va putea fi urmărit de telespectatori, în jurul orei 20.00, la Eurosport.

Având în vedere diferența uriașă care se află între cele două în clasamanetul WTA, s-ar putea spune că Halep va avea o misiune ușoară, marți seara, la US Open 2019, dar rămâne de văzut în ce stare se vor prezenta cele două.

Aceasta este cea de-a doua întâlnire, în teren, dintre Simona Halep și Nicole Gibbs.

Prima confruntare dintre ele a avut loc, anul trecut, la Schenzhen, și s-a încheiat în favoarea sportivei noastre (6-4, 6-1).

Conform playtech.ro, dacă Simona Halep se va califica în turul 2 US Open 2019, va primi un cec în valoare de 18.000 de dolari.

La ultimele ediții ale competiției, ea a fost eliminată încă din primul tur. Rămâne de văzut cum va evolua sportiva, marți seara, de la 20.30, când se va confrunta cu Nicole Gibbs.

Ce face Simona Halep, înainte de orice meci

Simona Halep evoluează, marți, pe terenul „Louis Armstrong, în turul 1 la US Open 2019. Sportiva, care ocupă locul 4 mondial se va întâlni pe teren cu Nicole Gibbs, locul 135 WTA.

„Muncesc, trag tare, sunt încă motivată ca să câştig titluri”, spunea Simona Halep, fiind hotărâtă să dea tot ce e mai bun în meciul din primul tur US Open.

În cadrul unui interviu, sportiva recunoștea că, de fiecare dată, înainte de a intra pe teren, are grijă să-și ia mereu ceva cu ea care să-i poarte noroc.

Întotdeauna am ceva la mine care îmi poartă noroc, dar din superstiţie n-o să spun”, s-a limitat ea să dea din casă.

Simona Halep, locul 4 WTA
Simona Halep, locul 4 WTA

Ritualul peste care Simona Halep nu sare

În plus, sportiva preferă să se ocupe singură de lucrurile sale, având setate niște reguli de la care nu se abate.

”Nu se atinge nimeni de geanta mea şi nici de rachete. Doar antrenorul. Sunt destul de tipicară, mi le pun în același loc, pictez racordajul, îmi pun semnul la fel, identic tot timpul, țin racheta într-o anume poziție tot timpul când încep punctul, cu logo-ul în sus.

Sunt niște chestii pe care le asimilezi zi de zi si, când se schimbă ceva, parcă nu mai simți mingea la fel de bine. Și de aceea încerc să nu schimb nimic”, declara ea.

Urmăriți Impact.ro și pe