Urmează o nouă nuntă în showbizul românesc. Și-a cerut iubita în căsătorie

Stan Filon 16.08.2023, 15:01

Urmează o nouă nuntă în showbizul românesc! Anunțul momentului vine din familia cântăreței Elena Gheorghe, unde fratele său și-a luat inima-n dinți și și-a cerut iubita de soție, la zi de sărbătoare!

Urmează o nouă nuntă în showbizul românesc

Așadar, bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Fratele Elenei Gheorghe, Costin, și-a cerut iubita de soție. Totul a avut loc de Sfânta Maria iar iubita tânărului, sărbătorita zolei, a acceptat imediat. Costin Gheorghe și-a găsit liniște alături de Maria Cușu, după un divorț dureros. Fratele Elenei Gheorghe s-a despărțit de soția sa și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Maria Cușu de mai bine de un an de zile.

Tânărul a povestit exact cum s-a desfășurat cererea în căsătorie. „Cum a fost cererea?! Una foarte simplă și foarte „modestă”. Iubirea o ținem pentru noi și am ales să public 2-3 poze ca să afle mai mult apropiații. Ieri s-a întâmplat, a fost ceva natural și omenesc. Chestia asta o aveam de mult timp în suflet”, a fost prima declarați pe care Costin Gheorghe a oferit-o pentru Antena Star.

Urmeaza o noua nunta in showbizul romanesc
Urmeaza o noua nunta in showbizul romanesc

Când are loc nunta

Costin Gheorghe și Maria Cușu se iubesc la nebunie și putem observa asta și din postările pe care le fac publice pe paginile celor doi de socializare. Acum toată lumea se întreabă când are loc nunta fratelui Elenei Gheorghe, iar fostul fotbalist a oferit câteva declarații.

”Nu se pune problema, deocamdată nu am vorbit de chestia asta, e prematur să vorbim, noi ne gândim la ziua următoare, să fie cât mai frumoasă. Având în vedere că amândoi am fost căsătoriți în relațiile precedente nu am pus problema asta. Suntem destul de maturi că dacă o să vină momentul acesta să-l facem așa cum trebuie”, a spus Costin Gheorghe.

Familie numeroasă

Cei doi miri au copii din fostele relații. Iubita lui Costin Ghoerghe are o relație specială cu fiica lui, iar același lucru e reciproc și din partea bărbatului, căci și Maria Cușu are doi copii din fosta căsnicie care sunt prieteni buni cu actualul partener al mamei lor.

”Se înțelege foarte bine cu fiica mea, și eu cu copiii ei. Suntem o familie, îți dai seama. Am fost împreună și în vacanța de vară și în vacanța de iarnă, în Egipt, cu toți copiii. Suntem niște oameni maturi și destul de cerebrali pentru a gândi orice mișcare pe viitor. Suntem foarte intimi, nu vrem să arătăm la lume nimic, ne vedem strict de relația noastră”, a mai precizat fostul fotbalist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...