Unul dintre juraţii de la SuperStar România, pe patul de spital. „A ajuns” direct la Terapie Intensivă

Badea Violeta, Ozana Mazilu 29.09.2021, 13:29

Unul dintre juraţii de la SuperStar România a ajuns de urgență la spital. Cântăreața extrem de cunoscută și apreciată a atras atenția fanilor săi de pe rețelele de socializare după ce a publicat o imagine de la Terapie Intensivă. Iată despre ce vedetă este vorba și ce se întâmplă cu starea ei de sănătate.

O vedetă a ajuns la Terapie Intensivă

Cutremur în showbiz-ul românesc! O altă vedetă din țara noastră a ajuns pe patul de spital. Este vorba despre frumoasa Raluka. Vedeta s-a pozat într-un pat de la Terapie Intensivă, iar fanii săi au tras o sperietură groaznică. Admiratorii au început să-i trimită sute de mesaje și să o întrebe ce se întâmplă cu starea ei de sănătate.

Deși solista nu a oferit foarte multe informații, admiratorii săi ar trebui să știe că vedeta este teafără și că nu a pățit absolut nimic. Cântăreața le pregătește, de fapt, o surpriză muzicală fanilor săi, fiindcă și Juno, fostul iubit al cântăreței Jo, s-a fotografiat în aceeași ipostază.

„Ori la bal, ori la spital… #ramaneCompetitie”, a scris Raluka în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Aceasta este dovada că cei doi pregătesc o nouă colaborare. În plus, Juno promovează și el noul proiect, fiindcă și-a șters aproape toate fotografiile de pe contul lui personal de Instagram și a postat o imagine cu jurata de la SuperStar România.

 „Un capitol nou”, a scris Juno în descrierea imaginii.

Raluka la ATI
Raluka la ATI

Ce mesaje i-au transmis internauții

În timp ce unii fani s-au prins că este vorba de un nou videoclip, alții s-au speriat și au crezut că vedeta chiar a ajuns pe un pat de spital de la ATI. Mai ales că multe celebrități au anunțat că s-au infectat cu Covid-19.

Raluka nu a scăpat de criticile internauților. Fanii ei s-au arătat deranjați de fotografia de pe patul de spital, așa că nu au ratat ocazia de a-i reproșa ipostaza în care a ales să se fotografieze.

„Machiat, aranjat la ati. Hai că nu e rău. Mai rău am arătat când am născut. Campanie, campanie, dar nu ne luați de proști. Păcat că vă vindeți voi pentru asta!”

„off….mulți bani se primesc pt asemenea poze artistice?”

„Oameni buni, cred că este vorba despre un videoclip. Mergeți la Juno pe pagină și vedeți postările anterioare”

„Acesta nu e pat ATI, câți bani ați primit pe pozele astea profesionale ???? RUȘINE”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...