Unul dintre cele mai îndrăgite produse de la Ikea, vizat de o alertă alimentară. Toți românii trebuie să afle

Anca Manolica 22.12.2022, 20:27
Unul dintre cele mai îndrăgite produse de la Ikea, vizat de o alertă alimentară. Toți românii trebuie să afle

Alertă alimentară! Ikea recheamă unul dintre cele mai îndrăgite produse. Este vorba despre un soi de tort în care s-a descoperit un obiect metalic. Află despre ce produs este vorba și din ce lot face parte. Cum trebuie să procedezi în acest sens. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție.

Ikea recheamă un anumit produs în magazin. S-a găsit un obiect metalic în compoziție

IKEA România recheamă o parte din torturile sale, Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame, după ce s-a găsit un obiect metalic într-un astfel de produs. Acestea sunt rechemate ca o măsură de precauție.

Așadar, dacă acesta era unul dintre produsele tale îndrăgite de la Ikea și știi că ai cumpărat unul din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023, trebuie să îl returnezi.

„Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”, anunţă compania într-un comunicat.

Unul dintre cele mai îndrăgite produse de la Ikea, vizat de o alertă alimentară
Unul dintre cele mai îndrăgite produse de la Ikea, vizat de o alertă alimentară

Produsele pot fi restituite la magazinele de unde au fost cumpărate

Așadar, Almondy îi îndeamnă pe toți cei care au cumpărat acest produs să îl returneze la magazinul de unde l-au achiziţionat, pentru a le fi restituită integral suma plătită. O altă variantă este să contacteze Almondy pe site-ul oficial www.almondy.com.

„La Almondy, calitatea şi siguranţa produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, aşa că, drept măsură de precauţie, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menţionat mai sus.

Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situaţii nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy. Almondy îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs. ”, se mai arată scris în comunicat.

Citește și: Cum să faci chifteluțe ca la IKEA. Secretul celebrei mâncări suedeze

Almondy își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs și mai informează că termenul de rechemare este 22.12.2022 – 22.01.2023.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...