Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume a suferit un anevrism cerebral. Ce se întâmplă acum cu el

Iancu Andreea 06.01.2021, 15:42
Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume a suferit un anevrism cerebral. Ce se întâmplă acum cu el

Lumea muzicii este șocată după ce unul dintre cei mai cunoscuți rapperi a suferit un anevrism cerebral. Potrivit BBC, cântărețul de muzică hip-hop se află internat în spital în urma unei probleme de circulație la nivelul creierului. Fanii și cunoscuții săi, printre care numeroase vedete importante de peste ocean au transmis mesaje de încurajare către cântăreț.

Un anevrism cerebral le-a dat emoții fanilor celebrului rapper american

Industria hip-hop așteaptă cu sufletul la gură informații despre starea de sănătate a artistului. Celebrul cântăreț, pe numele său real Andre Young, cunoscut drept Dr. Dre, a suferit un anevrism cerebral. Rapperul, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, unde primește îngrijiri medicale. Într-o postare pe contul său de Instagram, care a strâns mai bine de 1 milion de aprecieri, producătorul a anunțat că se simte bine și că speră să fie externat cât mai curând.

Mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru interesul și urările lor. Mă descurc excelent și primesc îngrijiri excelente de la echipa mea medicală. Voi ieși din spital și mă voi întoarce acasă în curând. Aprecieri pentru toți profesioniștii din domeniul medical de la Cedars. Iubire pentru toți!!, este mesajul artistului.

Vestea că Dr Dre a ajuns în spital a stârnit un val de îngrijorare printre fanii și prietenii rapperului, care și-au exprimat gândurile bune în mediul online. Mesajele și aprecierile transmise către cântăreț au curs neîncetat de la aflarea veștii. Printre cele mai cunoscute nume din industria hip-hop care i-au scris artistului se numără Ice Cube și Snoop Dogg.

Trimiteţi dragostea şi rugăciunile voastre prietenului Dr. Dre, a notat Ice Cube pe Twitter.

Fă-te bine Dr. Dre pentru că avem nevoie de tine, este mesajul postat de Snoop Dogg pe Instagram.

Dr Dre a suferit un anevrism cerebral
Dr Dre a suferit un anevrism cerebral

Dr Dre, un nume important în lumea muzicii hip-hop

Până la vârsta de 55 de ani, rapperul a reușit să devină una dintre cele mai influente și cunoscute personalități din zona muzicii hip-hop. Acesta s-a făcut remarcat alături de trupa N.W.A, în anii 1980, fondând ulterior Death Row Records, apoi Beats Eletronics, compania sa de căşti audio, cumpărată de Apple.

Colaborările sale ca artist solo au fost alături de alți rapperi importanți ai lumii precum Eminem, pentru care Dr Dre este și mentor, dar și Snoop Dogg sau Combs. De asemenea, 50 Cent sau Kendrick Lamar sunt alți cântăreți de rap pe care Dr Dre i-a avut alături în studio. Ca artist și producător, Dre a lansat gangsta rap și G-Funk pe Coasta de Vest a SUA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...