Puya și-a arătat, în premieră, întreaga familie. Ce frumoase sunt cele trei fete ale rapper-ului

Elena Avramescu 04.08.2020, 16:34
Puya și-a arătat, în premieră, întreaga familie. Ce frumoase sunt cele trei fete ale rapper-ului

Chiar dacă are atitudinea unui băiat rău, de cartier, Puya este acum un familist convins, fiind extrem de mândru de cele trei fete ale sale, pe care încearcă să le țină cât mai departe de lumina reflectoarelor, pentru a avea parte de o copilărie normală.

 

Puya și-a arătat, în premieră, întreaga familie

 

În 2011 s-a căsătorit cu Melinda Gărdescu și este un soț iubitor și un tată ideal pentru cele trei fiice ale sale. Cea mai mare dintre fete este Melissa, care s-a născut în anul 2010. Chiar dacă a făcut o pauză din punct de vedere muzical, Puya s-a decis să revină pe scenă, însă s-a reinventat ca artist, schimbând puțin stilul muzical.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani.

 

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, a povestit Puya pentru Libertatea.

Puya și-a arătat, în premieră, întreaga familie
Puya și-a arătat, în premieră, întreaga familie

 

Chiar dacă majoritatea bărbaților își doresc să aibă băieți, Puya este extrem de încântat de faptul că are doar fete, pe care le iubește enorm. Câteodată mai postează poze cu fetele sale, însă nu vrea să fie prezente mereu în social media, pentru că încă sunt mici.

„Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”, a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI